Takové knihy prostě chcete číst!

recenze

Vražedná naděje (2024) 5 z 5 / veruptackova
Vražedná naděje

Všechny dosavadní knihy se odehrávají s opravdu krátkým časovým rozestupem a mě nepřestává fascinovat, jak vysokou laťku si série stále drží. Je až neuvěřitelné, jak Wendy Dranfield posunula hranice čtivosti jiných knih. Protože jiné knihy, které bych dříve označila za čtivé, série s Madison Harperovou nechává daleko za sebou. Čtvrtý díl s názvem Vražedná naděje vás totiž opět vtáhne od začátku do konce. Absence hluchých míst, skvěle promyšlená zápletka, dva případy, které vás budou oba zajímat a budete jim chtít přijít na kloub, perfektní postavy a jejich myšlenkové pochody. I vyšetřování na menším městě působí opravdu autenticky.

Autorka šla opět do hloubky a umí se svým příběhem čtenáře dotknout. Nestává se totiž často, abych u knihy tohoto žánru měla i v očích slzy a jsem přesvědčená, že nejsem zdaleka jediná. A ten závěr? Tohle si prostě chcete přečíst!

Doporučuju všem, kteří nevyhledávají potoky krve, ale mají rádi čtivé a promyšlené detektivky.
A vlastně i všem ostatním, protože si opravdu myslím, že série s Madison Harperovou je aktuálně to nejlepší, co si v rámci žánru můžete přečíst. Naprosto jsem jí propadla a nemůžu se dočkat pokračování!


Vražedná naděje Vražedná naděje Wendy Dranfield

Detektiv Madison Harperová se těší na Den díkůvzdání, který po letech strávených ve vězení konečně zase oslaví se svým synem. Ale ani jí, ani městečku Lost Creek není poklidný sváteční den dopřán. V domě na okraji města je totiž b... více


Komentáře (0)

Přidat komentář