Nečíst, ale poslouchat

recenze

Čekanka (2024) 4 z 5 / veruptackova
Čekanka

Díl, ve kterém více prostoru dostane i Lady Whistledownová, má opět skvělý začátek a okamžitě čtenáře (nebo v mém případě posluchače) vtáhne. Musím však přiznat, že tentokrát bych příběh trošku proškrtala. V jistém momentě mi vyprávění přišlo zbytečně se opakující, což však vynahradil skvělý závěr.

Co však musím vyzdvihnout a je hlavním důvodem, proč tuhle sérii místo čtení poslouchám, je perfektní interpretace. Julie Quinnová stvořila na stránkách svých knih spoustu zajímavých postav, jejichž příběhy baví čtenářky po celém světě. To jakým způsobem jim však  vdechla život Lucie Pernetová je prostě dokonalé. Nejvíce mě nadchlo její podání Lady Danburyové.

Série Bridgertonovi vám pravděpodobně život nezmění, ale rozhodně poskytne skvělé odreagování všem milovníkům historických romancí.


Čekanka Čekanka Julia Quinn

Colina Bridgertona už unavovalo, že ho lidé považují pouze za okouzlujícího hejska. A nejvíc mu vadilo, že všichni hltali klepy z pera lady Whistledownové, která se o něm zmiňovala snad v každém ze svých sloupků. Po návratu z cizi... více


Komentáře (0)

Přidat komentář