Zmije a křídla noci přehled

Zmije a křídla noci
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/528925/bmid_zmije-a-kridla-noci-658a9bcb2d82e.jpg 4 303 303

Koruny Nyaxie série

1. díl >

Oraya si vydobyla místo ve světě, který ji chce zabít. Aby adoptovaná lidská dcera upírského krále přestala být pro ostatní jen kořistí, musí se zúčastnit Kejari: legendárního turnaje bohyně smrti. Spojenectví s tajemným upírem Raihnem může naklonit misky vah na její stranu, ale také ji může zničit. Je to nemilosrdný zabiják, nepřítel koruny jejího otce... a její největší konkurent. Ještě víc však Orayu děsí to, jak neodolatelně ji přitahuje. V tomto království totiž není nic víc smrtícího než láska.... celý text

Literatura světová Fantasy Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

The Serpent and the Wings of Night , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zmije a křídla noci. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (73)

NikyTaky
dnes 4 z 5

V první řadě musím říct, že jsem neměla vůbec v plánu knihu číst, ale po čtvrtém křídle jsem musela vyplnit to prázdno nějakou podobnou fantasy a stálo to za to, kniha se dobře čte, děj rychle plyne, popisy jsou takové akorát - vykreslí situaci, nenudí, popis arény a souboje je taky super. Zamilovala jsem si oba hlavní hrdiny. Podle toho jak autorka vykreslila Raihana tak bych si ho vzala domu a panečku!! Ten konec se povedl, takovej zvrat jsem nečekala ani náhodou. Těšim se na druhý díl, jelikož tam zůstala spousta nezodpovězených otázek a hlavně jsem zvědavá jak se vyvine vztah hlavních hrdinů.

Anett003
25.05.2024 4 z 5

(SPOILER) Čtení mě bavilo. První jsem si ji pořídila v angličtině, ale písmenka jsou miniaturní a na to, abych se soustředila na překlad a ještě malá písmenka… tak jsem sáhla po české verzi.
Čtení mi utíkalo a někdy v půlce knihy jsem si říkala, ze nechci, aby kniha skončila. Četlo se to jedna báseň, někdy mi chyběly dialogy, dojmy a popisováni někdy bylo dlouhé, ale stále jsem se těšila, co bude na další straně. Konec jsem absolutně nečekala, Oraya je na konci nerozhodná, což ji nemám za zlé, ale zase co se tyče vztahu k Vincentovi, tam mi přišla slepá a nevím, jestli bych pro něj truchlila tak moc, jako ona, když vezmu, jaký byl ke světu celkově.
Každopádně jsem zvědavá na další díl a trochu se bojím, ze nebude tak dobrý, jako tento, když koukám na recenze


VerronikaH
24.05.2024 5 z 5

Tuhle knihu jsem si vybrala především kvůli všem těm úžasným recenzím, které se kolem ní šířily na Instagramu. A musím říct, že mě rozhodně nezklamala. Hlavní hrdinka mi výjimečně nebyla protivná, do romantického protějšku jsem se zamilova dřív než ona a s napětím jsem sledovala nevyzpytatený vývoj událostí. Konec dopadl trošku jinak, než jsem čekala a právě proto jsem zvědavá na to, jak si s tím autorka poradí v dalším díle, na který se už teď těším.

všechny komentáře

Související novinky (4)

Žebříček 10 nejčtenějších knih (březen)

15.03.2024


Příběh mateřídoušky, Pán hory a další knižní novinky (8. týden)

18.02.2024


10 nejžádanějších únorových knížek

12.02.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zmije a křídla noci v seznamech

v Právě čtených20x
v Přečtených364x
ve Čtenářské výzvě58x
v Doporučených18x
v Knihotéce215x
v Chystám se číst342x
v Chci si koupit128x
v dalších seznamech6x