Za zamčenými dveřmi přehled

Za zamčenými dveřmi
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/521936/bmid_za-zamcenymi-dvermi-65784d6d43a7e.jpg 4 536 536

Když si Nora Davisová dělala jako malá v pokojíčku úkoly, netušila, že její otec zatím ve sklepě vraždí ženy. Až do dne, kdy se jim u dveří objevila policie. O desítky let později je Nořin otec stále za mřížemi a ona je úspěšná chirurgyně s poklidným a osamělým životem. Nikdo netuší, že její otec byl sériový vrah. Pak však Nora zjistí, že jedna z jejích pacientek byla zavražděna – a to stejně děsivým a jedinečným způsobem, jakým vraždil i její otec. Někdo ví, kdo Nora je, a chce, aby za ten hrůzný zločin nesla zodpovědnost. Jenže ona není vrah. Policie jí nemůže nic přišít. Pokud se jí tedy někdo nepodívá do sklepa…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Kalibr
Originální název:

The Locked Door , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Za zamčenými dveřmi. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (157)

KatyM.
včera 5 z 5

Další skvělý thiller od autorky. Od první stránky jsem se nemohla odtrhnout a musela číst. Konec překvapivý. Doporučuji.

Evaho73
předevčírem 4 z 5

Výborný thriller, ktorý ponúka čitateľom napínavý a zaujímavý príbeh plný zvratov a tajomstiev. Autorka je majsterkou v budovaní napätia a vytváraní mrazivej atmosféry. Každá kapitola ma dokázala vtiahnúť hlbšie do príbehu a udržať v napätí. Hlavná hrdinka Nora Davisová bola pre mňa komplexná a fascinujúca postava, s ktorou som sa ľahko stotožnila. Jej vnútorné boje a tajomstvá pridávajú príbehu hĺbku. Autorka sa tu zaoberá zložitými témami ako tajomstvá minulosti, rodinné vzťahy a psychologické dilemy, čo pridáva príbehu ďalšie rozmery.
Ako nedostatok sa mi javilo tempo príbehu, ktoré bolo miestami pomalé, najmä v častiach, kde sa viac sústreďuje na vnútorné monológy a reflexie postáv.
Aj niektoré vedľajšie postavy by mohli byť lepšie vyprofilované a mať viac priestoru na rozvoj, čo by pridalo príbehu ďalšiu vrstvu komplexnosti.
Ak máte radi psychologické thrillery, táto kniha je ideálnou voľbou.


Proveju
29.05.2024 5 z 5

uf, to bylo teda něco. Knihu jsem sice musela odložit, ne kvůli příběhu, ale hned jak to šlo, jsem se k ní zase vrátila. Autorka umí vtáhnout do děje, a ten konec... Jdu se hned kouknout na další knihy autorky

všechny komentáře

Související novinky (12)

10 nejčtenějších knih (květen)

15.05.2024


10 nejčtenějších knih (duben)

15.04.2024


Žebříček nejprodávanějších knih (11. týden)

21.03.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Za zamčenými dveřmi v seznamech

v Právě čtených29x
v Přečtených642x
ve Čtenářské výzvě128x
v Doporučených25x
v Knihotéce213x
v Chystám se číst535x
v Chci si koupit161x
v dalších seznamech7x