Vrah je v každém z nás přehled

Vrah je v každém z nás
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/501825/bmid_vrah-je-v-kazdem-z-nas-Cbv-501825.jpg 4 387 387

Vrah je v každém z nás série

1. díl >

Policejní práce bez cenzury v rozhovoru s elitním kriminalistou Legendární detektiv pražské mordparty Jan Štoček stojí za vyřešením zásadních tuzemských kriminálních případů, mezi které patří sériový vrah Ivan Roubal nebo Orlické vraždy. V otevřeném rozhovoru ho vyzpovídala Lucie Bechynková, zločinožroutka a zakladatelka podcastu Opravdové zločiny. Nahlédněte do zákulisí vyšetřování vražd, které Štoček popisuje velmi osobitým stylem – v některých pasážích se vám bude tajit dech, v jiných se možná neubráníte smíchu.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vrah je v každém z nás. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (110)

Nikol117
předevčírem 3 z 5

Dávám tři hvězdičky - jednu za Štočka, druhou za malý počet stran a třetí za snahu Lucie. Opravdové zločiny mám celkem ráda, nicméně z tohoto podcastu jsem získala dojem, že Lucie nebude úplně nejostřejší tužka v penále. Vzhledem k tomu jaká je to spisovatelka a moderátorka by mohla mít slovní zásobu bohatší. Strašně divně se to čte, přitom to mohlo mít takový potenciál! Ve mně to vzbuzovalo dojem, že to píše pubertální patnáctka. Divně položené otázky, stylisticky se mi to taky nelíbilo. Opravdu po dlouhé době kniha, kterou jsem dočetla jen z povinnosti.

misaC
27.05.2024 5 z 5

Knihu jsem si vážně užila! Poslouchám podcast přímo s Janem Štočkem, seriál Případy 1. oddělení je můj oblíbený, a tak jsem si ráda oprášila a doplnila to, co už jsem částečně znala, ale zároveň jsem se seznámila i s pro mě neznámými případy.


miloslav0399
22.05.2024 4 z 5

V podtitulu knihy je uvedeno "knižní rozhovor". Je ale zajímavé, že kapitoly, které jsou psány ve formě vyprávění, bez otázek, jsou mnohem zajímavější než ty se vstupy spoluautorky.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Vychází Ticho a další knižní novinky (44. týden)

29.10.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vrah je v každém z nás v seznamech

v Právě čtených21x
v Přečtených505x
ve Čtenářské výzvě130x
v Doporučených13x
v Knihotéce224x
v Chystám se číst211x
v Chci si koupit111x
v dalších seznamech4x