Vrah je v každém z nás přehled
Lucie Bechynková , Jan Štoček

Vrah je v každém z nás série
1. díl >
Policejní práce bez cenzury v rozhovoru s elitním kriminalistou Legendární detektiv pražské mordparty Jan Štoček stojí za vyřešením zásadních tuzemských kriminálních případů, mezi které patří sériový vrah Ivan Roubal nebo Orlické vraždy. V otevřeném rozhovoru ho vyzpovídala Lucie Bechynková, zločinožroutka a zakladatelka podcastu Opravdové zločiny. Nahlédněte do zákulisí vyšetřování vražd, které Štoček popisuje velmi osobitým stylem – v některých pasážích se vám bude tajit dech, v jiných se možná neubráníte smíchu.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vrah je v každém z nás. Přihlašte se a napište ho.

Nijak extra mě to nebavilo, za mě mnohem lepší pustit si nějaký rozhovor nebo podcast true crime.

Kniha se dala přečíst velmi rychle. Podcast neznám, takže případy pro mě byly neznámé. Bylo zajímavé dozvědět se, jak probíhá vyšetřování. Škoda, že v knize nebylo více případů.
Vychází Ticho a další knižní novinky (44. týden)
29.10.2022
Kniha Vrah je v každém z nás v seznamech
v Mé knihovně | 270x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Zajímavá kniha. První vyprávění je kdovíproč rozbetlované zbytečnými otázkami, což u dalších případů naštěstí již není. Je znát Štočkova rozsáhlá praxe a zkušenost. Zajímalo by mě, která postava v seriálu případů prvního oddělení v něm má ideovou předlohu, asi Plíšek? Druhé vyprávění bylo v seriálu zpracované, ostatní případy jsem neznal. Asi proto, že by to polovinu diváků položilo, zvlášt případ Hojer.