Upálené přehled

Upálené
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/476287/bmid_upalene-HVl-476287.jpg 4 989 989

Další thrillerová lahůdka s hororovou příchutí od autorky Kříďáka, Jámy a Těch druhých. Před pěti sty lety tady upálili osm mučedníků. Před třiceti lety tu beze stopy zmizely dvě dívky. A před dvěma měsíci tu tragicky zemřel místní farář. Vítejte v Chapel Croft, zapadlé vísce, jejíž tajemství leží ukrytá hlouběji než v hrobě a kde se zlo začíná znovu probouzet. Nahradit zesnulého duchovního sem přichází někdo, komu temnota také už mnohokrát zasáhla do života. Někdo, kdo bude muset otevřít staré rány a hlavně ochránit svou dospívající dceru před démony, kteří tady umějí být až příliš skuteční.... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Kalibr
Originální název:

The Burning Girls , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Upálené. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (278)

jefff
včera 4 z 5

C.J.Tudor je skvělá. Její styl psaní mám fakt rád a dokáže napínat k prasknutí. I Upálené to tak mají. Dobře napsané postavy, tajemno, kingovská atmosféra. Má to jedno ale. Všem jejím knihám něco chybí k dokonalosti. V tomto případě to bylo rozuzlení. To je sice překvapivé a strhující, ale po konci knihy visí nad vyplynutím příběhu otazníky. Některé linie jsou opravdu nedostatečně osvětleny a u jedné prakticky chybí důvod její existence. Škoda. Knihu ale prakticky nelze odložit.

Danago
27.05.2024 5 z 5

Knížka mě příjemně překvapila. Kniha je napínavá a kapkou mysteriózna. Čtení je napínavé, překvapivé, propracované, má originální námět. Při tom je zde i lidský rozměr. A několik zvratů i překvapení. Moc se mi to líbilo.


schvomis
24.04.2024 5 z 5

Tato kniha mě bavila od začátku do konce..

všechny komentáře

Související novinky (9)

Loď plná nevěst, Naděje v nás a další knižní novinky (18. týden)

30.04.2023


100 nejčtenějších knih roku 2022

27.12.2022


Žebříček nejprodávanějších knih minulého týdne (beletrie)

10.12.2021

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (8)

Kdo někdy neskryl kousek sebe před svými milovanými? Mluvíme o bezpodmínečné lásce, ale málokdo chce zkoušet, jestli opravdu taková je.


Není nic zahaleného, co nebude jednou odhaleno, a nic skrytého, co nebude poznáno. Proto vše, co jste řekli ve tmě, bude slyšet na světle, co jste šeptem mluvili v tajných úkrytech, bude se hlásat se střech.


Každý den je dar, proto ho užijte moudře.


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Upálené v seznamech

v Právě čtených23x
v Přečtených1 293x
ve Čtenářské výzvě349x
v Doporučených65x
v Knihotéce434x
v Chystám se číst477x
v Chci si koupit126x
v dalších seznamech16x