Půlnoční koruna přehled

Půlnoční koruna
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/259919/bmid_pulnocni-koruna-CO7-259919.jpg 4 3502 3502

Celaena se stala královou bojovnicí a má za úkol pro něj dělat tu nejšpinavější práci. Ovšem sama dobře ví, že král je mimořádně krutý a jeho chování ovládá tajemné zlo. Proto se snaží odhalit jeho tajemství, ale přitom mu nezavdat příčinu, aby ji podezíral. Rozehrává tak smrtelně nebezpečnou hru, v níž jde nejen o její život, ale i o život všech jejích přátel. A jedné noci se stane to, čeho se nejvíce obávala a co její život rozmetá na kousky...... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Crown of Midnight , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Půlnoční koruna. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (514)

Holubka
včera 4 z 5

Určitě lepší jak první díl. Konečně jsme se dostali z hradu a příběh začíná nabírat grády. Celaena mě tady už tak neštvala. I když její chování proti Dorianovi jsem nechápala. Jako přítelkyně se opravdu nechovala. Dorian byl ze začátku na pěst, jeho žárlivost mě vytáčela. Ještě že pak musel začít řešit něco jiného. Chaol mě bavil od začátku, v jednu chvíli mi ho bylo líto a jsem zvědavá co s ním má autorka v plánu dál. Tu jednu hvězdičku si ještě ušetříme pro další díly, protože cítím že se to pořádně rozjede.

Roux
včera 4 z 5

(SPOILER) Souhlasím s komentářem pode mnou, ve spoustě ohledech byl tento díl mnohem lepší než první. A konečně jsem v pár pasážích dostala to, co jsem od Celaeny hledala téměř celý první díl. Už se ani nechová jak princezna, což byla věc, která mě v prvním díle vytáčela asi nejvíce.

V jistém ohledu jsem i zklamaná, ale to spíše co se stalo s jednou z postav.

Za mě rozhodně jedna z těch lépe napsaných hrdinek v tomto žánru, protože pak je tady např. Kyra (Králové a čarodějové), Juliette (Roztříštěná) nebo třeba Wren 178 (Reset) atd. Tyto hrdinky hodnotím jako naprostý průser, Celaena je oproti nim napsaná přímo skvěle.


Nikei
předevčírem 5 z 5

Lepší než první díl, opět skvělé. Od knihy jsem se nedokázala odtrhnout.

všechny komentáře

Související novinky (1)

50 nejčtenějších knih minulého roku (2016)

17.01.2017


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Půlnoční koruna v seznamech

v Právě čtených71x
v Přečtených5 105x
ve Čtenářské výzvě426x
v Doporučených513x
v Knihotéce1 220x
v Chystám se číst562x
v Chci si koupit237x
v dalších seznamech34x