Sesterstvo ve Snové říši přehled

Sesterstvo ve Snové říši
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/431646/bmid_sesterstvo-ve-snove-risi-rPo-431646.jpg 4 55 55

Kouzelná kočka Fabiola tentokrát nepřenese Sesterstvo do minulosti, ale do říše snů! Začínají se tam totiž dít moc divné věci. V Elině ulici navíc nikdo nemůže v klidu spát, všichni se pořád bezdůvodně budí a ráno jsou pak strašně mrzutí. Že by to spolu nějak souviselo? Ela s Bárou a Míšou se v doprovodu neobyčejné kočky s tím nejhebčím kožíškem pouštějí do pátrání. O tajemno a dobrodružství při tom rozhodně nebude nouze!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sesterstvo ve Snové říši. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

muchomurka
13.04.2024 4 z 5

U nás se líbil i tento díl. Mně chvilku přišlo, že se nic moc neděje, ale Bambulka byla spokojená a toto jí vůbec nepřišlo. Opět jsme byly napnuté, jak to celé dopadne.
Jediná výtka je na "bysme". Mně to strašně tahá oči a nejde mi to přes pusu. Vím, že se to v mluvené řeči používá, ale v psaném textu by to být nemělo.

marketa3815
10.04.2024 5 z 5

Devítiletou dceru tenhle díl bavil víc než první a třetí, zatím nejvíc ze všech. Poprvé mě nutí, abych si přečetla taky. Tak asi pro devítileté holky dobré.


yellowbanna
16.02.2023 4 z 5

Pokračujeme dalším dílem a oceňuji, že to stále baví i mne :) Snové téma sice o něco méně, než krajanské a seniorské v díle prvním, ale opět musím ocenit neotřelé závěrečné poselství, které bychom v dětských knihách asi nečekali. Už jsem zvědavá, jaké téma autorka zvedla ve třetí knížce.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Sesterstvo ve Snové říši v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených67x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených4x
v Knihotéce47x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech3x