Sestry Foxovy přehled

Sestry Foxovy
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/346074/bmid_sestry-foxovy-0IK-346074.jpg 4 104 104

Kam odejdou duše zemřelých? Kam se poděje podstata člověka, kterého jsme milovali? Mohou se mrtví vracet a komunikovat s námi? Na tyto odvěké otázky přinesly odpověď milionům zoufalých pozůstalých sestry Foxovy v Americe druhé poloviny 19. století. Lidem přestávají stačit staré náboženské odpovědi na otázky, které po staletí trápí lidskou zvědavost. Moderní doba přináší úžasné vynálezy, proč by si tedy duchové z říše mrtvých nemohli najít cestu, jak se spojit s námi živými a odhalit tak tajemství posmrtného života? Poptávka po komunikaci s mrtvými je obrovská, lidé všech společenských vrstev jsou ochotni platit jakékoliv peníze, jen aby nalezli útěchu. U mladých, okouzlujících a nevinně vypadajících dívek, vyhledávaných médií, se dveře netrhnou. Jenomže cena za slávu, peníze a zbožnou úctu je vysoká… Skutečný příběh, který vás zavede na spiritistické seance, do světa na pomezí života a smrti.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sestry Foxovy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (41)

Margerite
13.02.2024 2 z 5

Téma zajímavé, ale zpracování více než chabé. Nedočteno.

lapagerie
22.09.2023 3 z 5

Takové počteníčko, které nenadchne ani neurazí. Zajímavé je hlavně to, že jde o skutečné historické postavy a autorka vycházela z oficiálních pramenů, vydané korespondence atd.
Sestry Foxovy uměly vzít příležitost za pačesy, to se musí nechat. Našly tzv. díru na trhu. Ale se svým potenciálem neuměly zacházet a co dokázaly získat, vzápětí ztratily. Přišly vlastně o všechno. Rodinu, děti, zdraví.


Lili2
16.07.2023

Nedám knize druhou šanci. Hned na začátku řečeno,že jsou to podvodníci,to asi nešlo nerict,ale proč hned na začátku a tak blbě - celkově mne tím pádem hrdinky k srdci nepřirostly, a to že jsou Američanky všechno umocnilo, ani styl zpracování (sloh) mě nevytáhl vůbec do děje.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Sestry Foxovy v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených124x
ve Čtenářské výzvě14x
v Doporučených6x
v Knihotéce116x
v Chystám se číst64x
v Chci si koupit18x
v dalších seznamech1x