Saturnin při chuti přehled

Saturnin při chuti
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/520287/bmid_saturnin-pri-chuti-kM1-520287.jpg 3 41 41

Saturnin série

< 4. díl

Sluha zámeckým pánem? Se Saturninem je možné všechno! Saturnin se stěhuje z Luhačovic do Prahy, aby mohl být nablízku své dívce Amelii. Záhy zakoupí starý zámeček v Libni a Amelia zase dva psy s vytříbeným vkusem pro výtvarné umění. Poté, co si teta Kateřina vyžádá Saturninových služeb, odjíždějí s ostatními do Karlových Varů. Saturnin se tam bude věnovat vodnímu sommelierství, poradí režiséru Machatému s novým filmem a seznámí Milouše s vhodnými postupy pro zvýšení zájmu slečny Malvíny. A již tradičně si se vším poradí svým navýsost netradičním způsobem…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Saturnin při chuti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

alois.randa
13.03.2024 1 z 5

Pane Macku. Toto pokračování se opravdu nepovedlo a myslím si, že pan Jirotka by byl velice zklamaný. Už předchozí díl byl dosti nudný, nicméně chtěl jsem dát z lásky k Saturninovu humoru ještě šanci a požádal Ježíška o nadělní této knihy pod stromeček, abych měl sérii kompletní. V případě, že se rozhodnete tuto kaši dále nastavovat jsem rozhodnutý již o další pokračování nežádat, případně si je kupovat.

Booky84
25.02.2024 3 z 5

Toto pokračování jsem četla pouze kvůli letošní čtenářské výzvě. Na začátku jsem zjistila, že si vlastně vůbec nepamatuji předchozí díl a co se v něm událo. Díky ilustracím je kniha ještě tenčí, což je dobře. Už mi to přijde zbytečně nastavované a doufám, že další kniha už nebude.


BARBARRKA
16.02.2024 5 z 5

Tentokrát jsem docela zklamaná a velice ráda, že jsem knihu nekoupila a počkala, až bude v knihovně. Navíc se mi nelíbí ilustrace, protože samotný Saturnin je prostě hrozný (ostatní jsou mi celkem jedno). Ilustrátorka zřejmě zapomněla, jak ho vylíčil kdysi pan Jirotka...... úhledný/pohledný světlovlasý, sportovní typ ovládající bravurně mnoho sportů.... atd. Rozhodně ne, podivně rozbředlý chlapík s nemožnou šošolkou. Brrr! Docela mi to zkazilo dojem z četby a tím přispělo k negativnímu hodnocení. A to jsem byla ochotna autorovi dost odpustit, díky návratu známých postav a postaviček.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Pláňata, Nespoutaná Aljaška a další knižní novinky (40. týden)

01.10.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Saturnin při chuti v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených56x
ve Čtenářské výzvě19x
v Doporučených2x
v Knihotéce59x
v Chystám se číst23x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech1x