Ranhojičova láska přehled

Ranhojičova láska
https://www.databazeknih.cz/img/books/75_/75577/bmid_ranhojicova-laska-gsb-75577.jpg 4 73 73

Ranhojičova pouť série

< 4. díl

Závěr dobrodružné ságy. Anglie, anno 1588. Vitus, kterého Alžběta I. jmenovala hrabětem z Collincourtu, je vyzván, aby podpořil anglickou flotu v boji proti španělské Armadě. Dostává se tak do bezvýchodného konfliktu, protože jeho milovaná žena Nina nechce, aby táhl do války, a nejlepší přítel, magistr García, se staví na stranu nepřítele. Největší nebezpečí však hrozí od Isabelly, krásné, nechvalně proslulé Španělky…... celý text

Literatura světová Historické romány
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Die Liebe Des Wanderchirurgen , 2009


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ranhojičova láska. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (17)

alexis818
04.11.2022

Nádherná série,moc mě to bavilo a ráda se k této dobrodružné pouti vrátím.

moudivlacek
25.02.2021 4 z 5

Poslední díl o ranhojičovi Vitovi nám líčí především boje mezi anglickým a španělským způsobem boje na moři, jejich rozdílné lodě, různé strategie. Vitus je dvakrát vtažen právě do těchto bojů - zprvu do špionážní akce a druhé jako dozor na lazaretní lodi. Vitus však prožívá i "temné období" svého života po setkání s tajemnou Španělkou Isabellou. Jsem ráda, že jsem měla možnost nahlédnout do historické bitvy nejen na moři, ale i bitvy o srdce Vita. Chtěla bych mít po boku takové přátelé, jako měl dotyčný sir ranhojič. To se pak vše zvládá lépe, a pokud na vás čeká milovaná osoba, tak se zvládne i nemožné.


harvan69
25.04.2019 1 z 5

Také jsem toho názoru, že čtvrtý díl je nadbytečný a ke všemu jasně nejslabší. Taky nechápu, jak se Vitus mohl zblbnout do potvory, že ji věřil, i když umírala na lodi. Přitom objednala vraždu jeho ženy, ještě že se to nepovedlo. Celou knihu mě z Vituse braly nervy. Na to, co ve světě zažil, neuvěřitelně naivní.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ranhojičova láska v seznamech

v Přečtených110x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených7x
v Knihotéce127x
v Chystám se číst48x
v Chci si koupit11x