Rudé svitky magie přehled

Rudé svitky magie
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/436075/bmid_rude-svitky-magie-VMz-436075.jpeg 4 205 205

Další příběh lovců stínů, který je zároveň první knihou nové série. Její děj sleduje velkého čaroděje Magnuse Banea a Aleca Lightwooda na jejich cestách po světě po skončení velké války. Magnus Bane si nepřál nic jiného než dovolenou — luxusní výlet po Evropě po boku lovce stínů Aleca Lightwooda, který se navzdory vší nepřízni osudu nakonec stal jeho přítelem. Jakmile se však ubytují v Paříži, navštíví hrdinu dávná přítelkyně s informací o kultu zvaném Karmínová ruka, který uctívá démona a usiluje o vyvolání chaosu. Vše nasvědčuje tomu, že tento kult založil Magnus sám. Před spoustou let. Jen jako vtip. Nyní musí Magnus a Alec hledat po celé Evropě, aby vystopovali Karmínovou ruku a jejich nepolapitelného nového vůdce, dřív než kult způsobí další škody. Jako by nestačilo, že jejich romantická dovolená byla odsunutá, démoni nyní pronásledují každý jejich krok a je těžké poznat přítele od nepřítele. Jejich hledání začíná být čím dál zoufalejší, a tak Magnus a Alec si musí navzájem důvěřovat více než kdy jindy - i když to znamená odhalit tajemství, která oba mají.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , #booklab
Originální název:

The Red Scrolls of Magic , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rudé svitky magie. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (41)

Roniki
11.11.2023 odpad!

Málokdy se stane, že knihu nedočtu, odložím a vím, že se k ní už nikdy nevrátím. Přišlo mi, že hlavním námětem knihy je vztah mezi dvěma muži, který je až velmi přeslazený. Nedokázal jsem se od toho oprostit a vychutnat si tak žádoucí fantasy příběh.

Carol1122
11.06.2023 3 z 5

Velký palec nahoru za úžasný a čtivý styl autorky. A taky za sarkasmus Magnuse. Možná přidám i velké plus za oba hlavní hrdiny a jejich chemii. Ale bohužel se jinak už jednalo o trochu zbytečné klišé a spin off příběhu.


HockeyGirl
23.01.2023 5 z 5

Skvělý a čtivý gay fantasy příběh o Alekovi, který je lovec stínů a Magnusovi, který je čaroděj a syn samotného vládce pekel. Knížka se četla sama, počet stránek byl takový ten normál, ale nenudila jsem se a každá kapitola měla nějakou akci, takže jednoznačně paráda! Tyto typy knížek mám ráda, gay a fantasy dohromady, to je moje gusto. ;)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Rudé svitky magie v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených271x
ve Čtenářské výzvě41x
v Doporučených13x
v Knihotéce285x
v Chystám se číst204x
v Chci si koupit95x
v dalších seznamech7x