Rudé svitky magie přehled
Nejstarší kletby série
1. díl >
Další příběh lovců stínů, který je zároveň první knihou nové série. Její děj sleduje velkého čaroděje Magnuse Banea a Aleca Lightwooda na jejich cestách po světě po skončení velké války. Magnus Bane si nepřál nic jiného než dovolenou — luxusní výlet po Evropě po boku lovce stínů Aleca Lightwooda, který se navzdory vší nepřízni osudu nakonec stal jeho přítelem. Jakmile se však ubytují v Paříži, navštíví hrdinu dávná přítelkyně s informací o kultu zvaném Karmínová ruka, který uctívá démona a usiluje o vyvolání chaosu. Vše nasvědčuje tomu, že tento kult založil Magnus sám. Před spoustou let. Jen jako vtip. Nyní musí Magnus a Alec hledat po celé Evropě, aby vystopovali Karmínovou ruku a jejich nepolapitelného nového vůdce, dřív než kult způsobí další škody. Jako by nestačilo, že jejich romantická dovolená byla odsunutá, démoni nyní pronásledují každý jejich krok a je těžké poznat přítele od nepřítele. Jejich hledání začíná být čím dál zoufalejší, a tak Magnus a Alec si musí navzájem důvěřovat více než kdy jindy - i když to znamená odhalit tajemství, která oba mají.... celý text
Originální název: The Red Scrolls of Magic, 2019
Co říkají o knize uživatelé?
Názory na knihu se výrazně liší. Někteří čtenáři oceňují humor a romantiku mezi hlavními postavami, Magnusem a Alekem. Jiní však kritizují nedostatek akce a přílišnou orientaci na jejich vztah. Mnozí fanoušci světa lovců stínů se těší na další díly, i když někteří vyjadřují zklamání z jednoduchosti příběhu. Celkově je kniha vnímána jako oddechové čtení, které však nemusí uspokojit všechny čtenáře. Více v komentářích.
Komu by se kniha Rudé svitky magie mohla líbit?
- Fanoušci romantických fantasy příběhů
- Čtenáři, kteří mají rádi LGBT tematiku
- Milovníci humoru a vtipných dialogů
- Ti, kdo se těší na pokračování příběhu
- Čtenáři hledající oddechové čtení
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rudé svitky magie. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 45 komentářůSouvisející novinky - Rudé svitky magie (0)
Kniha Rudé svitky magie v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 6x |
| v Přečtených | 326x |
| ve Čtenářské výzvě | 47x |
| v Doporučených | 15x |
| v Mé knihovně | 332x |
| v Chystám se číst | 222x |
| v Chci si koupit | 97x |
| v dalších seznamech | 10x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium

92 %
Návrat mezi Lovce stínů byl i po (mnoha) letech uspokojivý a opět jsem z četby nadšená. Já, ač značně odrostlá věku pro který jsou knihy určené, jsem si čtení užívala, a také vychutnávala návrat mezi své "staré" známé Lovce, démony, podsvěťany i ostatní. Jsem nadšená a jdu číst další díl ;)