Poslední hřebík přehled

Poslední hřebík
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/488183/bmid_posledni-hrebik-OB7-488183.jpg 4 370 370

Fabian Risk série

< 6. díl

Finále bestsellerové severské krimi série s Fabianem Riskem! Vydírá. Zneužívá. Mučí. Znásilňuje. Dopouští se nejodpornějších věcí, aby dosáhl nejvyšších pozic. Jmenuje se Kim Sleizner a vede kodaňské policejní oddělení. Jeho bývalá podřízená Dunja Hougaardová shromažďuje v utajení důkazy o Sleiznerových zločinech. Nález mrtvol vysoce postaveného muže dánské rozvědky a neznámé ženy na dně jezera nedaleko Kodaně konečně umožní Dunje a jejímu týmu nastražit na Sleiznera past. A pak v Helsingborgu na opačné straně průlivu obdrží švédský detektiv Fabian Risk zprávu, která změní naprosto vše…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Kalibr
Originální název:

Den sista spiken , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poslední hřebík. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (93)

Dudlík08
dnes 3 z 5

(SPOILER) Poslední díl a nebyla to nejhorší knížka jakou jsem četla, ale ani nejlepší. Jsem ráda, že konečně dostal Kim co si zasloužil, Fabiana mi bylo v některých částech líto, protože přijít o dítě není určitě nic lehkého a škoda, že v celé sérii nedostala více prostoru Dunja, protože jsem ji měla z prvních dílů ráda, teď už byla pro mě takový "podivím".

sasena
10.05.2024 1 z 5

Rezzba to popsal dost přesně. Pořád ještě nemám dočteno, protože tohle nedokážu jinak než po malých dávkách. Opravdu jsou všichni, kteří jsou v normálním světě pokládáni za elitu, úchyláci a pedofilové? Musí na nejvyšších postech i u policie sedět sadističtí parchanti, kteří systematicky likvidují ty nejlepší ze svých podřízených a jejich rodiny? Fakt se musí ti, kteří jsou v knize vylíčeni jako kladné postavy, chovat v klíčových situacích jako idioti? Risk mi v předchozích dílech nevadil, ale tenhle Poslední hřebík je asi poslední i pro mě. Stefane Anheme, víc už fakt ne.


janastok
16.04.2024 5 z 5

Jediným mínusem této série je to, že než se ke mně dostane nový díl, úspěšně všechno zapomenu. Jinak to bylo pekelné čtení s infarktovým závěrem.

všechny komentáře

Související novinky (5)

Nejprodávanější knihy minulého týdne (41.)

19.10.2022


Nejprodávanější knihy (40. týden)

12.10.2022


Vychází Jenom nestvůra, Jako stín a další knižní novinky (40. týden)

02.10.2022

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Poslední hřebík v seznamech

v Právě čtených10x
v Přečtených494x
ve Čtenářské výzvě47x
v Doporučených19x
v Knihotéce240x
v Chystám se číst215x
v Chci si koupit78x
v dalších seznamech7x