Drahá Ava přehled

Drahá Ava
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/493681/bmid_draha-ava-ia2-493681.jpg 4 588 588

Ava má za sebou veľmi ťažké obdobie. Po tom, čo jej niekto nasypal niečo do nápoja počas jedného večierka, sa zobudí a nič si nepamätá. Ani to, ako ju niekto znásilnil. Ľudia okolo nej neveria, že hovorí pravdu. Podľa nich je klamárka, ktorá na seba chce upútať pozornosť. Ava sa po niekoľkých mesiacoch vracia späť do školy, úplne zmenená. Ešte stále neprišla na to, kto to urobil. V skrinke si však nájde list od tajného ctiteľa. Kto by to mohol byť? Určite je to niekto z partie futbalových hráčov - Žralokov - ktorá bola aj na osudnom večierku. Ale kto presne to je? A dozvie sa konečne, kto je tak veľmi ublížil? Čo ak je to ten istý človek?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Pandora
Originální název:

Dear Ava , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Drahá Ava. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (161)

Kniholapka
27.05.2024 5 z 5

Krásně napsaná romance. Dva lidé, kteří pociťují vzájemné pouto i přitažlivost. Samozřejmě nesmí chybět nějaké překážky a bolestná minulost nebo událost. Každopádně pokud dva lidé mají být spolu, tak budou. Je to krásně napsaná kniha s nádherným a poetickým koncem.

snílkařka
20.05.2024 3 z 5

Já bych to ohodnotila 3*. Mám po přečtení na to tento názor.Jako příběh a děj zajímavý i když mnohdy předvídatelný.Ale je to romance o dvou lidech tak co by nemělo být u tohohle žánru nepředvídatelné že :-). Jinak co se týká postav sympatický mi byl trošku víc Knox než Ava a to jen tím jak uvažoval a jak se choval.Až jsem v některých momentech podezřívala autorku jestly si nespletla a nebo jim vyměnili hlavním postavám identity.Pač někdy se mi zdalo že Knox jedná jako žena a Avi kolikrát jako muž a to kór u toho co se jí stálo.A jednu velkou hvězdu beru za ten za mě hrozný přeslazený konec...To podle mě tu knihu zkazilo ke konci ještě víc.. hezký konec ano ale tohle za mě až moc přehnaně sladké :-).


Madelisi
20.05.2024 4 z 5

Velmi vážné téma. Ava měla štěstí v existenci svého tajného ctitele a jeho rodinných možností. Hodně jí tím pomohl.
Přesto mi ctitel připadal až moc jako rytíř na bílém koni. A veškeré jeho problémy byli jen na oko, aby nebyl moc dokonalý.
V druhém plánu se čtenář dozví informace o americkém školním systému. A v další vrstvě vidí domýšlivou nadřazenost některých členů privilegované vrstvy s dostatkem financí.
A v neposlední řadě si uvědomí, že se problémy váží s jinými problémy.

všechny komentáře

Související novinky (5)

10 nejprodávanějších eknih (únor)

10.03.2023


10 nejčtenějších knih (únor)

16.02.2023


10 nejčtenějších knih (leden)

15.01.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (4)

Nechci spadnout na zem tak rychle. Nemiluju moc často. Já ne. Poddat se lásce znamená být zranitelný a to – Zapomeň na něj.


Opilost neznamená souhlas.


Někdy je to nejosamělejší místo na světě uprostřed davu.


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Drahá Ava v seznamech

v Právě čtených10x
v Přečtených750x
ve Čtenářské výzvě97x
v Doporučených39x
v Knihotéce360x
v Chystám se číst219x
v Chci si koupit27x
v dalších seznamech15x