Co když jsme to my přehled

Co když jsme to my
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/414274/bmid_co-kdyz-jsme-to-my-GoG-414274.jpg 4 431 431

Arthur je beznadějný romantik a blázen do Broadwayských muzikálů. Věří, že velké věci vás mohou potkat na každém kroku a osudová láska jakbysmet. Když narazí během letních prázdnin v New Yorku na Bena, má pocit, že mu vesmír dává znamení. Tohle nebyla náhoda, na tomhle setkání je něco výjimečného... Ben pochybuje, že by byl vesmír na jeho straně. Právě se rozešel s přítelem a opravdu nemá náladu na nový vztah. Ani on ale nedokáže Arthura dostat z hlavy... Co když se ve městě s osmi miliony obyvatel už nikdy nepotkají? A co když ano... ale jejich první rande dopadne naprosto katastrofálně? Co když život vážně není Broadwayský muzikál? A co když je?... celý text

Literatura světová Romány Pro děti a mládež
Vydáno: , Yoli (ČR)
Originální název:

What If It's Us , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Co když jsme to my. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (105)

Katy_vKnihách
21.04.2024 3 z 5

Přesněji 3,5* protože to určitě není špatná kniha. Ale, něco tomu chybělo. Ze začátku byli dialogy zbytečně dlouhé, takže než se člověk pořádně dostal k jádru věci, chvíli to trvalo. A možná taky chemie mezi klukama mohla být lepší. Přenese vás to určitě do děje, popisy New Yorku jsou krásně napsány. A určitě budete mít pocit, že po New Yorku pobíháte spolu s hrdiny, ale to NĚCO tomu ještě chybělo. S koncem knihy jsem spokojená, ale nevím, jestli mě to tak úplně nalákalo na druhý díl.

barurose
03.01.2024 4 z 5

Knížka se mi líbila, byla to taková oddechovka. Styl psaní byl ze začátku trochu komplikovaný, ale rychle jsem si na něj zvykla.


Comp.Bear
29.11.2023 4 z 5

Mám knihy s touto tématikou celkem ráda, ani tady se nedá říct, že by mě zklamala, ale asi jsem od ní čekala trochu víc.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (43. týden)

20.10.2019


Citáty z knihy (3)

Takže se ptám: když něco, co chcete vyhodit, nikdy nedopadlo do koše, jsou to vůbec odpadky ? Protože pojďme si představit - a je to naprosto hypotetická situace -, pojďme si představit, že na zemi leží zmuchlapý adresní štítek. Jsou to odpadky ? Co když je to skleněný strevicek ?


Dal jsem mu spoustu šancí - dál jsem nám spoustu šancí. Protože jsem jen nestačil na to, abych mu připomněl, že láska je dobrá věc.


Jednou jsme hráli takovou tu hru, kdy jsem zavřel oči a on si nabral lžíci plnou zmrzliny,co měl zrovna v mrazáku, a já musel hádat její příchuť. To bylo někdy na začátku března, kdy nám ještě tyhle drobný blbinky pripadaly strašně důležitý. Jako něco, co děláme jen my dva.


Kniha Co když jsme to my v seznamech

v Právě čtených15x
v Přečtených556x
ve Čtenářské výzvě78x
v Doporučených35x
v Knihotéce277x
v Chystám se číst211x
v Chci si koupit79x
v dalších seznamech9x