Cinder & Ella přehled

Cinder & Ella
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/357618/bmid_cinder-a-ella-Aty-357618.jpg 4 670 670

Cinder & Ella série

1. díl >

Ellin život není žádná pohádka. Před necelým rokem ztratila matku při autonehodě, z níž sama vyvázla vážně zraněná. Svého otce léta neviděla a teď se musí přestěhovat k jeho nové rodině. Jediný, kdo jí rozumí, je Cinder, s nímž se už roky přátelí přes internet, ale s kterým se nikdy nesetkala. Ví, že je vtipný, chytrý a stejný knihomol jako ona. Netuší však, že Cinder je jeden z nejslavnějších hollywoodských herců, který navíc hraje prince v jejím nejoblíbenějším filmu. Změní se teď konečně Ellin život v pohádku? Kelly Oram přináší emotivní převyprávění nesmrtelné pohádky o Popelce.... celý text

Pro děti a mládež Dívčí romány Pohádky
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Cinder & Ella , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cinder & Ella. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (184)

pleybe
03.05.2024 5 z 5

Tato kniha mě překvapila, a to i přesto (nebo možná právě proto) že podobné příběhy příliš nečtu. Čekala jsem přeslazenou naivní romantiku, avšak tohle převyprávění moderní Popelky má svou hloubku i určitou originalitu. Umí přetvořit ohraný námět v něco, co vás pohltí. Autorka tu skvěle pracuje s emocemi, děj je svižný, rychle ubíhá a já se do něj velmi snadno začetla. V rámci svého žánru pro mě tato kniha představuje opravdu dobré dílo a věřím, že si příběh zamilujete (i když je tam pár momentů, kdy jsem měla chuť s některými postavami pořádně zastřást, a to včetně hlavní hrdinky).

maluck
07.04.2024 3 z 5

Moderní pohádka na motivy Popelky. Ellu jsem si oblíbila, byla to silná osobnost, která se musela vyrovnat se závažnými situacemi ve svém životě, zato Cinder mi k srdci vůbec nepřirostl. Celkově mi příběh přišel dost jednoduchý, naivní. Možná mladší čtenáři knihu ocení více, za mě průměr.


Barumic
06.11.2023 4 z 5

Je to taková trošku moderní Popelka, kdy obyčejná dívka potkala bohatého a nadějného herce a ve finále láska překoná vše špatné. V knize jsou pěkně popsány vlastnosti a charakter postav, při kterých vám je někdy až do pláče. Nejen malé, ale i “velké děti umí být kruté. Děj je velmi jednoduchý až předvídatelný, zato plný emocí. Kniha se četla velmi dobře, žádné zbytečné popisy a věty navíc, autorka píše přímo k věci. Vždy, když mě napadla jakákoliv reakce na popsanou situaci, v následujících větách jsem si ji přečetla.

Velké plus je samostatná bonusová kapitola

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Cinder & Ella v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených873x
ve Čtenářské výzvě169x
v Doporučených93x
v Knihotéce355x
v Chystám se číst248x
v Chci si koupit53x
v dalších seznamech8x