Obránce mimo hru

Obránce mimo hru https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535140/bmid_obrance-mimo-hru-66032b99d415c.jpg 4 20 6

Mitch je pořádně ostrý hokejový obránce, který prostě nedokáže udržet svou vznětlivost na uzdě. A to vede k zákazu hry na patnáct zápasů NHL. Jako by to nestačilo, musí dočasně zaskočit za trenéra juniorů. Hned při prvním tréninku vtrhne na led energická blondýnka, které je úplně jedno, že má co dělat s hokejovou hvězdou, a neváhá mu pěkně od plic vysvětlit, co si myslí o jeho trenérských schopnostech. Mitchova obrana přestává fungovat. Jiskří to mezi nimi totiž tak, že ledy tají.... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Cosmopolis
Originální název:

Desire or Defense , 2023


více info...

Přidat komentář

Laf
dnes 4 z 5

Kniha mne překvapila. Zaujala mne anotace, tak jsem si řekla, že to zkusím, ale nebudu moc očekávat a ejhle, ono mne to fakt bavilo. Příjemně čtivá oddechovka z hokejového prostředí, u které se jeden i zasměje. Co víc si přát :) Snad se dočkáme i dalších knih od této autorky :)

Matri
včera 4 z 5

Romantika z hokejového prostredia je vždy čosi, čo má zláka.. a nebolo tomu inak ani tentokrát ;-)
Obaja hlavní hrdinovia mi boli naozaj sympatickí. Čarovná bola najmä Andie a jej absolútna nevedomosť o hokeji, čo prinieslo veľmi úsmevné momenty. Veľmi sa mi pozdávali aj Mitchovi spoluhráči, ktorí ho neustále podpichovali, a zároveň mu boli nesmiernou oporou. Mitch je veľký mrzút, výbušný, samotár, bojí sa milovať a na kohokoľvek sa viazať. V hĺbke duše je však romantik, ktorý potrebuje práve lásku ;-)
Celkovo je kniha veľmi milá, vtipná a úprimná záležitosť. Podotýkam bez jedinej spicy scény, čo mi v tomto prípade vlastne ani nechýbalo! Chémia medzi Andie a Mitchom bola skvelá a to bohato stačilo.
K čomu mám výhrady je možno zbytočné dusno v závere knihy. Inak nemám moc čo vytknúť. Ďalšie diely z tejto série by som si kľudne prečítala :)

"Snažíš se mě svléknout?“
„Jen se chci dotknout těch břišáků, prosím,“ zavrním.
„Jsem pro tebe jenom kus masa, Bloncko?“
Zaskučím. „Jo. Holky taky potřebujou bílkoviny, víš?"


maluck
včera 5 z 5

Velmi vydařený romantický příběh, který neobsahuje jedinou erotickou scénu? No, proč ne. Funguje to i tak skvěle a alespoň jsme ušetřeni těch pořád se opakujících výrazů v erotických knihách. Plynulý děj s jedním menším zvratem, bez zbytečných vyplňujících textů. Opravdu povedené.

IroKlára
28.04.2024 5 z 5

Ano... Hned jak vyšla e kniha, tak jsem si ji musela koupit, nalákala mě anotace... Opravdu moc pěkný příběh, doufám že budou i další díly. Moc mě to bavilo a těším se na další

Ivuska.09
28.04.2024 5 z 5

Perfektní román bez špetky erotiky? Ano, jde to! Obránce mimo hru je toho dokonalým příkladem. Sympatičtí hlavní hrdinové, milý příběh, nechybí ani drobný dějový zvrat, zkrátka je zde vše, co má v pohodovém románu být. Žádné zbytečné protahování děje, přečtenou knihu budete mít za chvilku. Já doporučuji!

sarhii
28.04.2024 4 z 5

Čtivá oddechovka. Chybělo mi trochu víc hašteření a trochu víc erotiky. Na to jaký to měl být hokejový ranař to byl nakonec docela méďa. Ale určitě stojí za přečtení.

Štítky knihy

romantika lední hokej hokejisté

Autorovy knížky

Leah Brunner
americká
2024  89%Obránce mimo hru

Kniha Obránce mimo hru je v

Právě čtených7x
Přečtených20x
Doporučených1x
Knihotéce57x
Chystám se číst132x
Chci si koupit40x
dalších seznamech3x