Síla je ve vás přehled

Síla je ve vás
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/26591/bmid_sila-je-ve-vas-bms-26591.jpg 4 70 70

Další kniha úspěšné autorky vznikla jako rozšíření díla. Můžete uzdravit svůj život. Je třeba, abychom si uvědomili, že síla, kterou hledáme mimo nás, je naopak v nás, a že ji můžeme kdykoliv pozitivním způsobem použít. Kniha vám ukáže vaši sílu.

Duchovní literatura New Age
Vydáno: , Pragma
Originální název:

The Power Is Within You , 1991


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Síla je ve vás. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

mythos91
14.03.2024 3 z 5

Několik knih o seberozvoji jsem již přečetl, tahle kniha mne zaujala asi nejméně. Myšlenky pro sebeuvědomění a povzbuzení tu samozřejmě jsou, ale nedotýkali se mne tak, jako u jiných autorů zejména českých. Čtení neplynulo tak, jak bych si představoval pro plnohodnotný zážitek a radost ze získaných informací. Byly i pasáže, se kterými jsem se neztotožňoval a moc mě tedy neobohatily.

lenochod037
20.06.2022 5 z 5

Jedna z nejlepších knih, co jsem kdy četla. Osvětlila mi toho neuvěřitelně moc, odpověděla na stovky otázek a ještě k tomu všemu mi pomohla, abych se přestala nenávidět.
Trpím hraniční poruchou a tato kniha je opravdu můj velkej pomocník.
Děkuju Louise. Miluji tě.


RendyaDav
07.01.2020 5 z 5

Tuto knihu jsem dostala od tety,když mi bylo 28 let,měla jsem pětiletého synka a dozvěděla se ,že mám čtvrté stadium lymfosarkomu....Teta za mnou přijela o vánocích,kdy jsem měla za sebou silné dávky chemoterapií a byla jsem po transplantaci kmenových buněk...A po vánocích jsem jela sanitkou do Brna na Pet vyštření,kde se ukázalo ,že ta mrcha stále ve mně je....A mezitím jsem se dala do čtení této úžasné knihy,která mi hodně dala,že jsem začala plno věcí chápat jinak....V létě mě začali ještě ozařovatcelý měsíc v kuse...Na podzim šel syn do první třídy,a já nějak neměla čas myslet a řešit ,že jsem nemocná....Moje maminka se o nás musela starat,takový byl příkaz s Hematoonkologie….A bylo další Pet vyšetření....Něco mi v tý pánvi ještě zůstalo a přestalo to být ,ale aktivní,uspalo se to a trvá to už přes 15 let....A začali přibývat od této autorky další knížky a jsem za ně vděčná...( Po čase jsem se dozvěděla ,že mi dávali maximálně dva roky života,ale já jsem si moc přála abych viděla svého syna jednou dospělýho a povedlo se ….Tak jsem pro doktory velkou motivací ,že to co dělají má smysl....)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Síla je ve vás v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených111x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených7x
v Knihotéce58x
v Chystám se číst35x
v Chci si koupit11x
v dalších seznamech1x