Miluj svůj život přehled

Miluj svůj život https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/176958/bmid_miluj-svuj-zivot-TvA-176958.jpg 4 831 831

Louise L. Hay, autorka bestsellerů UZDRAV SI TĚLO a MILUJ SVŮJ ŽIVOT, je mezinárodně uznávaná představitelka hnutí New Age. Jejím základním poselstvím je: Jsme-li ochotni mentálně na sobě pracovat a měnit se, můžeme si vyléčit téměř každou nemoc. Autorka se zabývá příčinami nemocí a její léčebná metoda, zdokonalená dlouholetou praxí s pacienty, představuje souhrn konkrétních kroků, jak tuto příčinu odstranit. Svůj život zasvětila pomoci druhým při objevování a využívání jejich potenciálu tvůrčích schopností. Učí nás odstraňovat překážky, které nám brání naplno žít a dosáhnout toho, po čem toužíme. První vydání.... celý text

Osobní rozvoj a styl Psychologie a pedagogika Zdraví
Vydáno: , Radost
Originální název:

You Can Heal Your Life , 1984


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Miluj svůj život. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (168)

Zemlja
14.04.2024 3 z 5

Tahle kniha vám opravdu může pomoct změnit život k lepšímu.

Naďa2411
19.01.2024 4 z 5

Tato akniha přináší spousty a spousty pozitivního myšlení. Snad mi DK odpustí, ale tento poslech s příjemným hlasem byl balzám a věřím, že se ke knize tedy k poslechu vrátím, když bude potřeba. Tato kniha by měla být povinně na každém stupni škol, v každé rodině... Jak píše autorka, není důležité si pamatovat nutně všechna historická data, ale je přínosné pro jednotlivce a společnost sebepoznání, být pozitivní, pokora, láska, uznání, úcta a víra. Důležité je, jak jsem ochotná, jsme ochotní se změnit od tohoto okamžiku, jak moje a naše myšlenky ovlivňují naše soužití, zdraví, majetek, přátelé, povolání a co je nejdůležitější zdraví. Autorka nám připomíná velmi jednoduché věci - být otevřený, vnímavý, empatický a hlavně se mít rád, za všech okolností. Líbí se mi v knize rozbor části těla a s tím spojené nemoci. Autorka na konci knihy popisuje svůj životní nelehký příběh, a proto obdivuji, že dokázala napsat tuto knihu.


Hauhau
28.09.2023 odpad!

Zajímám se o osobní rozvoj, zdraví, ani duchovní život mi není cizí. Kniha se dá shrnout do pár vět. Za úplně všechny Vaše problémy (finanční, zdravotní, vztahové, ...) může to, že se podceňujete a nemáte se rádi. Slovní spojení: "Jsem k ničemu." je zde stejně často jako zmínka o Bohu a "láska", která podle autorky vše vyřeší. Mějte se rádi, věřte sobě a Vesmíru, pak všechny Vaše problémy pominou. Budete zdraví a bohatí na duši i materiálně.
Kapitola "Přehled" obsahuje dlouhý seznam:
PROBLÉM / PRAVDĚPODOBNÁ PŘÍČINA / NOVÉ MYŠLENKOVÉ SCHÉMA
Zde jsem ještě více nabyl dojmu, že autorka psala tuto knihu na psychiatrické klinice.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Miluj svůj život v seznamech

v Právě čtených82x
v Přečtených1 400x
ve Čtenářské výzvě118x
v Doporučených127x
v Knihotéce480x
v Chystám se číst433x
v Chci si koupit112x
v dalších seznamech9x