Princezna klamu přehled

Princezna klamu
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519974/bmid_princezna-klamu-652020d0127d4.jpg 4 167 167

Mostní království série

1. díl

Dvě věci ví princezna Lara naprosto jistě. Zaprvé, že král Aren je její úhlavní nepřítel. A zadruhé, že to bude ona, kdo ho srazí na kolena. Proto ochotně přistoupí na dohodnutý sňatek, který má znepřáteleným královstvím přinést mír. Lara ale mír na srdci nemá. Naopak je odhodlaná udělat cokoli, aby Arenovo království oslabila zevnitř a spolu s ním přinesla zkázu i samotnému králi. Čím víc se však dozvídá o svém novém domově a o válce o most, jež v bouřemi zmítaném světě zuří, tím víc začíná pochybovat o tom, jestli sama stojí na straně dobra, nebo patří k těm zlým. A když se její city k Arenovi promění z ledové nenávisti v prudkou vášeň, ocitne se Lara před nelehkou volbou. Které království zachrání… a které zničí?... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Laser-books (Laser)
Originální název:

The Bridge Kingdom , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Princezna klamu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (36)

broskev28
27.05.2024 4 z 5

Mostní království mě lákalo i nelákalo.
Hodnocení tady na databázi výborné, ale já nerada začínám číst první díl série, aniž bych věděla, kdy se dočkám těch dalších. Jenže už jsem před nedávnem něco podobného riskla se Čtvrtým křídlem, tak jsem si to zopákla. A jsem na tom zase stejně: i Princezna klamu má své nesporné kouzlo, podobně jako všechna zmiňovaná království, ale především Ithicana - ten most bych fakt chtěla vidět!
Hned první kapitola mě lapila a já jsem nevěřícně sledovala osud jedenácti nevlastních sester, přičemž mi neustále naskakovaly otázky, na které nikdo neodpovídal. A tak jsem pokračovala v četbě, mimo jiné i proto, abych si potvrdila, co sice bylo od začátku jasné, ale autorka to podává velmi sympaticky, uvěřitelně a hlavně čtivě, paráda!

„Já nedoufám v utopii, Laro. Jen v něco lepšího. Je načase, aby nám naši nepřátelé přestali diktovat, jak máme žít. Měli bychom začít žít pro své milované. A pro sebe.“

Janevl
26.05.2024 4 z 5

Knížka mě nadchla,akorát trošku mě rozladil konec.Vim, že je to kniha první, ale je to hodně otevřený konec...


NikisGo
20.05.2024 4 z 5

Na tuhle knihu jsem byla moc zvědavá, upoutal mě obal a recenze. Od samého začátku Vás to vtáhne do děje, kdy chcete vědět o osudu Lary víc. Chytlavý koncept a pěkné popsané dějové linky. Za mě tam bylo až moc akce a kolikrát mi přišlo, že se to zbytečně opakuje a ,,prodlužuje. Trochu mě zamrzelo u hlavní postavy, že je tak trochu nepřemožitelná a zvládne úplně vše skoro bez újmy. Ke konci se dá pěkně odhadnout jak to celé dopadne, což mě trochu mrzelo. Závěrem se těším na další díl a jak to s Larou a Arenem dopadne. Chválím popis děje z pohledu hlavního hrdiny.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Desetkrát a dost, Příchuť zla a další knižní novinky (42. týden)

15.10.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Princezna klamu v seznamech

v Právě čtených14x
v Přečtených201x
ve Čtenářské výzvě19x
v Doporučených13x
v Knihotéce148x
v Chystám se číst240x
v Chci si koupit89x
v dalších seznamech6x

Štítky knihy

romantasy

Autorovy knížky

2023  87%Princezna klamu