Království obávaných přehled

Království obávaných
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516629/bmid_kralovstvi-obavanych-51F-516629.jpg 4 299 299

Emilia je otřesená šokujícím zjištěním, že je její dvojče Vittoria naživu. Ale než se postaví démonům z minulosti, Emilia se touží zmocnit svého krále, svůdného prince Iry. Emilia neprahne jen po jeho těle, chce jeho srdce a duši. Jenže to je něco, co jí tajemný princ nemůže slíbit. Když je zavražděn vysoce postavený člen rodu Avaro, Emilia a Ira jsou zavoláni ke konkurenčnímu dvoru. Usvědčující důkazy ukazují na Vittorii jako na vraha a je rychle prohlášena za nepřítele Sedmi kruhů. Navzdory její zradě udělá Emilia všechno proto, aby tuhle novou záhadu vyřešila a zjistila, kým její sestra skutečně je. Emilia a Ira spolu hrají hříšnou hru klamu, zatímco pracují na tom, aby zabránili nepokojům, ke kterým se schyluje mezi čarodějkami, démony, měňavci a nejzrádnějšími nepřáteli ze všech: Obávanými. Emilia byla varována, že když dojde na Hříšné, nic není, jak se zdá. Copak byli skuteční padouchové celou dobu mnohem blíž? Když je pravda konečně odhalena, mohla by stát Emilii srdce.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , King Cool
Originální název:

Kingdom of the Feared , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Království obávaných. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (64)

KajinaH722
28.05.2024 3 z 5

Už mi to přišlo zbytečně zdlouhavé a jsem ráda,že to končí třetím dílem. Tento díl patří mezi nejslabší. Jinak příběh je zajímavý, takze kdo má rád jako já,kde se vyskytují princové (pekelný), čarodějnice, bohyně, upíři, vlkodlaci a napětí kde je trochu akce, tak doporučuji sérii zkusit.

alzbeta2843
28.04.2024 5 z 5

Keď som začínala čítať prvý diel ani som si nevedela predstaviť ako sa bude dej vyvíjať v ďalšich dieloch a tento diel je mistrovským dielom a všetko začne zrazu zapadať a dôjde k vyjasneniu všetkého. Ja som si zápletku, príbeh i hlavných hrdinov užila a konieckoncov i mnohé vedlajšie postavy. Škoda, že som sa s nimi musela rozlúčiť a veľmi by som sa tešila na nejaký príbeh z Irovich bratov to by bola sila :)


Petra-1
17.04.2024 3 z 5

Tuhle knihu mám doma už od jejího vydání v originále. Vždy jsem skončila do sté strany a odložila ji. Konečně jsem ji dočetla a já tedy nevím. Padouši se střídali,jak na běžícím páse, jakoby se autorka rozmýšlela,jak to vlastně tedy všechno bylo .A nakonec to vlastně celé nedávalo smysl. A jak už bylo napsáno, i na mě tu bylo příliš erotiky na úkor děje. Když si vezmu jazyk a styl , kterým byl psaný zejména první díl, tak si říkám, jestli třetí vůbec psala autorka.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Do ráje, Království obávaných a další knižní novinky (35. týden)

27.08.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Království obávaných v seznamech

v Právě čtených13x
v Přečtených368x
ve Čtenářské výzvě22x
v Doporučených20x
v Knihotéce272x
v Chystám se číst142x
v Chci si koupit45x
v dalších seznamech7x