Buď užitečný: 7 zásad pro život přehled

Buď užitečný: 7 zásad pro život https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/527744/bmid_bud-uzitecny-7-zasad-pro-zivot-657055ea3fe79.jpg 4 63 63

Arnold Schwarzenegger a jeho recept na smysluplný život Nejslavnější kulturista všech dob. Ikonická filmová hvězda. Lídr šesté největší ekonomiky světa. Tři na první pohled zcela odlišné osobnosti se snoubí v jednom skutečném člověku. Tohle je Arnold Schwarzenegger. A na vrchol se nedostal náhodou. Jeho úspěch je výsledkem jasné vize, tvrdé práce, přímé komunikace a odhodlání. Teď vám na svém příběhu ukáže, že smysl života může najít úplně každý. Jak říká sám Arnold – nikdo vás nepřijde zachránit, máte jen sami sebe. Dobrá zpráva je, že nic víc nepotřebujete.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl Sport
Vydáno: , XYZ (ČR)
Originální název:

Be Useful: Seven Tools for Life , 2023


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Buď užitečný: 7 zásad pro život. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (23)

okeey
15.05.2024 5 z 5

,,Něco vám povím, když máte plán B, nikdy to nepřinese nic dobrého. Určitě nic důležitého ani nic, co by změnilo váš život. Plán B je pro každý velký plán nebezpečný. Je to plán neúspěchu."

A já s Arnoldem naprosto souhlasím, protože pokud máme plán B, tedy jednodušší variantu, tak to mnohdy dopadne tak, že plán A vzdáme, protože je moc složitý, těžký, náročný.
Pokud hledáte pořádnou dávku motivace od nejlepšího kulturisty světa, špičkového herce a úspěšného politika, tak tato kniha je správnou volbou. Arnold Schwarzenegger nemyslí jinak než ve velkém, nezačíná od píky, ale jde rovnou na vrchol. A kdo jiný by nás měl dokopat k tomu, abychom si plnili sny. Kniha se četla lehce, jsem namotivovaná jako nikdy, doufám, že mi to vydrží víc než pár dní. Pojďme do toho, nerezignujme a posouvejme se dál. Zvládneme to.

DreamerX9
04.05.2024 5 z 5

Jako být s Arnym v Ringu, kde po větě "Já už nemůžu" vám začne odříkávat tyhle zásady. Nejde o nic světoborného ale jsou to věci, nad kterými se lze zamyslet a zastavit. Líbí se mi, že ke každému pravidlu líčí svoje zážitky ze života, pro lepší prožitek ovšem doporučuji dokument nicméně pro kopanec a motivaci je kniha skvělá. Možná někomu nemusí sedět ta jednoduchost v podstatě a v kostce by se kniha dala shrnout - nevymlouvejte se, neseďte furt na zadku a začnětě makat.
Ale jen to někdy stačí a za mě kniha splnila očekávání. Žádná nová filozofie ale zkrátka vtipně, jasně stručně řečeno, jak se lze sebemotivovat.


Venda32
28.04.2024 5 z 5

Tak trošku s očekáváním jsem se pouštěl do čtení knihy. Bude to motivační? Bude to životopis? Bude to úplně jinak? Bylo to úplně super. Od začátku do konce zajímavé čtení napěchované moudrostí, vtipností, upřímností a pokorou.
Některé pasáže si rád přečtu znovu. A opakovaně.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Černočerné srdce, Za zamčenými dveřmi a další knižní novinky (6. týden)

04.02.2024


Hlubina, Dotek temnoty a další knižní novinky (45. týden)

05.11.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Buď užitečný: 7 zásad pro život v seznamech

v Právě čtených11x
v Přečtených80x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených6x
v Knihotéce70x
v Chystám se číst58x
v Chci si koupit31x
v dalších seznamech2x