Buď užitečný: 7 zásad pro život přehled
Arnold Schwarzenegger a jeho recept na smysluplný život Nejslavnější kulturista všech dob. Ikonická filmová hvězda. Lídr šesté největší ekonomiky světa. Tři na první pohled zcela odlišné osobnosti se snoubí v jednom skutečném člověku. Tohle je Arnold Schwarzenegger. A na vrchol se nedostal náhodou. Jeho úspěch je výsledkem jasné vize, tvrdé práce, přímé komunikace a odhodlání. Teď vám na svém příběhu ukáže, že smysl života může najít úplně každý. Jak říká sám Arnold – nikdo vás nepřijde zachránit, máte jen sami sebe. Dobrá zpráva je, že nic víc nepotřebujete.... celý text
Originální název: Be Useful: Seven Tools for Life, 2023
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Buď užitečný: 7 zásad pro život. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 47 komentářůSouvisející novinky - Buď užitečný: 7 zásad pro život (2)
Černočerné srdce, Za zamčenými dveřmi a další knižní novinky (6. týden)
04.02.2024
Hlubina, Dotek temnoty a další knižní novinky (45. týden)
05.11.2023
Kniha Buď užitečný: 7 zásad pro život v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 15x |
| v Přečtených | 196x |
| ve Čtenářské výzvě | 40x |
| v Doporučených | 14x |
| v Mé knihovně | 95x |
| v Chystám se číst | 77x |
| v Chci si koupit | 42x |
| v dalších seznamech | 4x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Arnold Schwarzenegger také napsal(a)
| 2013 | Total Recall: Můj neuvěřitelný životní příběh |
| 2007 | Encyklopedie moderní kulturistiky |
| 2024 | Buď užitečný: 7 zásad pro život |
| 2003 | Arnold Schwarzenegger - kompletních 50 let retrospektivy |
| 1993 | Buď fit s Arnoldem |

83 %
75 %

Tohle je přesně ta kniha, kterou si otevřete jen na chvíli a nakonec ji přečtete během dvou dnů. Arnold mě úplně dostal. Nečekala jsem, že mě motivační kniha tak vtáhne, ale tahle je prostě skvělá.
Arnold v ní mluví upřímně o svém životě, o úspěších i chybách. Nic nepřikrášluje, a právě to se mi na ní líbí nejvíc. Jeho síla, odhodlání a přímý pohled na svět z knihy přímo cítíte. Je neuvěřitelné, co všechno dokázal, a přitom zůstává pokorný.
Kniha mě hodně inspirovala a přiměla přemýšlet. Spoustu vět jsem si zapsala, protože jsou plné moudrosti a dávají člověku chuť se zvednout a něco změnit. Myslím, že tahle kniha je pro každého, kdo chce v životě najít smysl a sílu jít si za svým.