Zůstávám tu pro tebe - Zuzana Holčíková

recenze

Zůstávám tu pro tebe (2019) 5 z 5 / AndreaS22
Zůstávám tu pro tebe

Prvotina od talentované české autorky, kterou jsem od ní četla jako třetí v pořadí. A jak se říká - do třetice všeho dobrého/nejlepšího.

Příběh jako takový a zápletka vás asi moc nepřekvapí, protože si myslím, že každá z nás už o něčem podobném alespoň jednou snila :). Co mě ale (ne)překvapilo, byla nesmírná čtivost a úžasné provedení knihy.
Stejně jako v předchozích dvou knihách, i tady máme na začátku každé kapitoly nějaký pěkný a trefný citátek. Co mě hrozně bavilo, byly dialogy v AJ, která nebyla nijak těžká a já tak četla úplně přirozeně. (Pro neangličtináře jsou dole vždy vysvětlivky.)

Kniha byla nenáročná, ale velmi příjemná a já si ji moc užila. Proto mě neskutečně šokoval závěr. Poslední kapitola byla přímo grandiózní, ale epilog mě totálně zlomil a já se neubránila slzám. S oběma hlavními postavami jsem v průběhu knihy naprosto splynula a prožívala každičký okamžik, proto mne konec tolik zasáhl. Absolutně vůbec jsem to nečekala a zůstala zírat s otevřenou pusou a tvářemi zmáčenými slzami.

Smekám před autorkou, nejen proto, že je to její prvotina, ale proto, že je to fakt dobrá kniha.
Vlastně nevidím jediný důvod, proč ji nehodnotit plným počtem hvězd.
Mockrát za tento příběh děkuji a velmi doporučuji!

Hodnotím 5/5

Za knihu na recenzi opět děkuji přímo autorce Zuzaně Holčíkové.

Komentáře (0)

Přidat komentář