Zítřek ti nikdo neslíbil

recenze

Zítřek ti nikdo neslíbil (2023) 5 z 5 / EvikU.
Zítřek ti nikdo neslíbil

Knihu jsem začala číst a po pár stranách jsem byla v ději. Tak ohromně napínavý a čtivý. Potřebovala jsem číst dál, abych věděla víc. Ráno vstávám do práce, měla bych jít spát, přesvědčovala jsem se když jsem přetáčela další a další stranu.

Střídá se vyprávění Julie, Patrika a Viktora. Jsou sami. Co se stalo? Vím, kde jsem a zároveň to nevím. Z knihy mě mrazilo. Nejvíc mi bylo líto asi Julie. Kde se to ocitla? Přijde jí, že místa zná, ale zároveň to nedávalo žádný smysl

V druhé polovině se objevily další postavy, které měly svůj příběh. Začíná se vysvětlovat, co jak bylo. Konečně není Julie sama. A dostává nějaké vysvětleno, začíná chápat, co se stalo.

Čte se mi to trochu hůř než první polovina, ale líbí se mi to dál. Jenže najednou přestane vypravování Viktora. Kde je? Objeví se až na konci a já úplně nevím, jestli jsem pochopila, co se s ním stalo.

Musím říct že i na tyto malé nedostatky se mi kniha četla opravdu dobře a mám ráda tajemno, které autorka do knih dostává. Ježí se mi chlupy na rukách a má to skvělou atmosféru. Kniha je vydaná podruhé s novou obálkou, která knize dle mého názoru více sluší.


Zítřek ti nikdo neslíbil Zítřek ti nikdo neslíbil Kateřina Karolová

Kdosi je poblíž... Jsou tři, i když každý sám. Probudí se na neznámém místě. Netuší kde, neví proč. Nic si nepamatují. Julie procitá na zemi v cizí koupelně. O kus dál se probouzí Viktor. Patrika ze spánku vytrhne bolest a stejně ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář