Záměna aneb když se váš život otočí kompletně naruby, ale vám se to vlastně líbí!

recenze

Záměna (2024) 5 z 5 / ketkavknizkach
Záměna

jessica li by chtěla na vysokou školu. dobrou vysokou školu. problém je, že její rodiče na to nemají peníze a ona je moc starostlivá a rozumná na to, aby se kvůli tomu chtěla nechat zadlužit. v dnešní době totiž buď musíte platit, nebo mít kontakty. a ona nemá ani jedno z toho. když se jí tedy naskytne příležitost o stáž v jedné z největších jihokorejských firem, sáhne po ní se vším nadšením.

elijah ri by si ve svém životě nepřál nic jiného, než aby si mohl užít trochu volného času bez povinností a příkazů svého otce. o to horší pro něj pak je, když ho výše zmíňený pošle na léto do ameriky, aby se naučil kázni a vedení firmy. jednou ji totiž bude muset převzít, jenže to je přesně to, co elijah nechce.

tyhle dva naprosto odlišné mladé lidi však spojuje jedna naprosto zásadní věc. mají stejné korejské jméno. co se tedy stane, když se nic netušící jessica li přihlásí o svou stáž ve firmě haneul? zcela jednoduché. přidělí jí luxusní apartmá, osobní sluhy, manažera a to nejdražší oblečení, co si je korejec schopný pořídit. co z toho však jen vzejde? zvláště pak, když měla být ubytovaná v maličkém bytě s dalšími devíti stážisty. … a kde je vlastně ten, jehož místo nevědomky ukradla?

já jsem se do toho zamilovala, kniha se četla sama, oba charaktery jsem měla moc ráda, i když ke konci byla jessica dosti naivní husička co si nedala říct. elijah naproti tomu byl úplně úžasný od začátku až do konce, konec byl mimochodem taky úžasný a vlastně to bylo celý úplně úžasný!

ve zkratce si knihu doporučuji přečíst všem, kdo máte rádi young adult romantiku s kapičkou akce a humoru, líbily se vám knihy kam se ztrácí alice sun nebo xoxo, nebo jste si alespoň jednou řekli, že “to je tak hezký, že vlastně skončili spolu. jednoduše korejská romantika jak z kdrama. výborný!

za knihu v rámci spolupráce moc děkuji @humbook_blogeri a @humbook - jako vždy mě nezklamala!

Komentáře (0)

Přidat komentář