Velké překvapení

recenze

Třinácté znamení (2023) 5 z 5 / bradovav
Třinácté znamení

Obálka: 3*
Hlavní postavy: 5*
Děj: 5*
@grada_cz @cosmopolis_cz #spoluprace

Jako náctiletá jsem sledovala Stmívání, která z nás ne. Všichni kolem mě žrali Edwarda, ale já šla po vlkodlacích. Jacob byl jasná volba, takže to jen na úvod, že správným směrem jsem šla už od mlada.

Dnes jsem dočetla tuto knihu pro new adult čtenáře a musím říct, že můj platonický vztah k Jacobovi byl pouze lehkým odvárkem oproti tomu, co se teď ve mě odehrává ke Kadenovi. Kaden, vlkodlak, který nepůsobí jako chlapec, ale jako drsný muž. Muž se skrytými emocemi, alfa samec, který má srdce na správném místě.

Už od první chvíle, kdy se v knize objevil mě uhranul a já nemohla přestat číst, abych si potvrdila, že se sblíží s hlavní hrdinkou, která je i přes životní nástrahy silnou hrdinkou s kuráží a nebojácnými hláškami. S vyřídilkou, která je mi tak blízká.

Není tajemstvím, že jde o knihu protkanou erotickými scénami. To přidává magickému příběhu to správné koření a čtenářkám lechtivé literatury mohu garantovat, že tyto hot scény jsou velice pikantní. Hrubší slovník při popisu jednotlivých scén absolutně zapadá do zvířecí tématiky a nebyl pro mě ničím rušivý.

Tato kniha má jediné mínus - po jejím dočtení se budete proklínat, že nemáte doma druhý díl a nemůžete se tak hned dozvědět, co bude dál. Nezbývá mi, než si vynadat.

Celkové hodnocení: 5* z 5*


Třinácté znamení Třinácté znamení Elizabeth Briggs

Erotikou nabitá vlčí romance Ayla se cítí jako vyděděnec, nikdy nebyla uznána jako právoplatný člen smečky znamení Raka. Naděje vkládá do Konvergence – shromáždění všech smeček, kde získá nejen schopnost přeměňovat se ve vlka, a... více


Komentáře (0)

Přidat komentář