Uteč, dokud můžeš

recenze

Uteč, dokud můžeš (2023) 3 z 5 / renulka16
Uteč, dokud můžeš

Geniální agentka FBI Laurel Snowová si od návštěvy rodného města slibuje klidnou dovolenou. Nález lidských ostatků na úpatí hory ale mění situaci a ona se vydává spolu s rangerem Huckem Riversem po stopách brutálního sériového vraha. Zatímco seznam podezřelých a obětí stále roste, Laurel si uvědomuje, že tento případ ji možná změní navždy.

Knize Uteč, dokud můžeš se nedá upřít její čtivost a akce, ale na můj vkus to zde bylo zaměřeno spíše na romantickou linku než-li na samotný příběh vražd.
Chtěla bych více podrobností o vyšetřování, více popisů mrtvol, více této temné atmosféry a ne to, jaký má hrdina oči nebo jak si nutně FBI potřebuje zřídit kancelář a že je nutné místnost vymalovat, přesto, že tam jsou jen na krátko kvůli případu.
Toto mi přišlo opravdu zbytečné a odvádělo to pozornost od samotné zápletky.

Myslím si, že milovníky thrillerů rozhodně překvapí, jakým směrem se tento příběh odvíjí, stejně jako mě. Toto bych ocenila v romantické knize nebo nějaké temné romantické sérii, ale tady jsem to nečekala.

Když tedy pomineme výše zmíněné, rozhodně se pustím do dalších dílů, protože už vím co od toho čekat, ale kdyby si knihu přečetl muž, je jasné, že kniha nebude pro něj a bude asi zaskočen.

Ale abych zmínila i pozitiva, tak jsou to tedy čtivost, obálka knihy je naprosto perfektní, oceňuji příjmení agentky Snowové, které do prostředí hor a kruté zimy rozhodně sedí.


Uteč, dokud můžeš Uteč, dokud můžeš Rebecca Zanetti

Geniální agentka FBI Laurel Snowová si od návštěvy rodného města slibuje klidnou dovolenou. Nález lidských ostatků na úpatí hory ale mění situaci a ona se vydává spolu s rangerem Huckem Riversem po stopách brutálního sériového vra... více


Komentáře (0)

Přidat komentář