Třinácté znamení

recenze

Třinácté znamení (2023) 5 z 5 / renulka16
Třinácté znamení

Ayla se cítí jako vyděděnec, nikdy nebyla uznána jako právoplatný člen smečky znamení Raka. Naděje vkládá do Konvergence shromáždění všech smeček, kde získá nejen schopnost přeměňovat se ve vlka, ale bude jí také přidělen osudový partner vyvolený Slunečními čarodějkami. Naplní se konečně její sen o lepším životě? Nebo bude muset čelit ještě horším výzvám?

Kniha Třinácté znamení je prvním dílem série a mě si okamžitě získala. Po přečtení anotace, která hlásala, že je příběh nabitý erotikou, tak jsem se trochu bála spojení vlci a erotika. Ale ve finále, co se týká erotických pasáží, tak je tam zhruba jedna až dvě kapitoly, za to ale opravdu žhavé, které vás nenechají vklidu :).

Co se týká fantasy světa, tak mně osobně se velmi líbil - vlčí smečky dle znamení zvěrokruhu, kde panují opravdu drsné podmínky je něco, co mi opravdu sedlo do noty, protože vlky já opravdu můžu. Na druhou stranu nejsem nějaký velký a náročný fanda fantasy, takže pro mě je toto čtení ideální a oddechové a pro někoho to může být málo promyšlené či cokoliv.

Co se týká hlavní hrdinky, tak je skvělá a na to, čím si od dětství musela procházet je silná a odvážná. Jenže mě chvilkově rozčilovaly ty její neustále sexuální myšlenky, což k tomu patří, protože v průběhu se dozvíte vysvětlení, ale přesto mi to občas přišlo místy až nevhodné :D.

Za sebe tedy tuto knihu velice doporučuji a už se nemůžu dočkat, až za chvíli vyjde další díl! A nesmím zapomenout na obálku, která je také skvělá a k dané knize se hodí.


Třinácté znamení Třinácté znamení Elizabeth Briggs

Erotikou nabitá vlčí romance Ayla se cítí jako vyděděnec, nikdy nebyla uznána jako právoplatný člen smečky znamení Raka. Naděje vkládá do Konvergence – shromáždění všech smeček, kde získá nejen schopnost přeměňovat se ve vlka, ale... více


Komentáře (0)

Přidat komentář