Třinácté znamení

recenze

Třinácté znamení (2023) 5 z 5 / EvikU.
Třinácté znamení

První díl této série Vlci zvěrokruhu si mě získal. Od začátku do konce napínavé, chytlavé, dobrodružné, sexy

Krásně promyšlený fantasy svět vlků, měničů. Ayla a Kaden jsou hrdinové, které si nejde nezamilovat. Moc se mi líbilo jejich popichování i přitažlivost. Stellu jsem si také oblíbila. Moc se mi líbí myšlenka převtělit se do vlka a každý vlk, že má trochu jiný vlastnosti a schopnosti.

Vlci rozdělené do smeček podle zvěrokruhu. Třinácté znamení Hadonošů je vyčleněné. Bojují za svoji spravedlnost moci patřit k ostatním. Zvěrokruhu vládne znamení Lva, ale kdo ví, jestli to tak bude i nadále? A co se stane s Aylou, která nepatří nikam, ale přesto ji kouzlo slunečních čarodějek poutá k Jordanovi ze smečky Lva,který ji ale zavrhl.

Příběh je promyšlený do nejmenších detailů, nechybí v ní vtip. Jejich humoru jsem se někdy smála nahlas. Celkově se čte kniha velmi dobře a já ji přečetla na dvě otevření. Nechtěla jsem Aylu ani Kadena opouštět.

Výcvik Ayly, aby uměla používat všechny dovednosti vlka a mohla být součástí smečky Hadonošů jsem si užila. Někdy jsem se měnila ve vlka spolu s ní. :)

Konec je samozřejmě částečně otevřený, aby nalákal na čtení dalšího dílu. Což u mě se knize rozhodně povedlo. Už teď vyhlížím pokračování.


Třinácté znamení Třinácté znamení Elizabeth Briggs

Erotikou nabitá vlčí romance Ayla se cítí jako vyděděnec, nikdy nebyla uznána jako právoplatný člen smečky znamení Raka. Naděje vkládá do Konvergence – shromáždění všech smeček, kde získá nejen schopnost přeměňovat se ve vlka, ale... více


Komentáře (2)

Přidat komentář

EvikU.
22.06.2023

Kni-holka, díky. Už aby vyšel. :)

Kni-holka
22.06.2023

Naprosto souhlasím a také se těším na druhý díl :-)