Transcendence

recenze

Transcendence (2023) 5 z 5 / EvikU.
Transcendence

Tahle kniha se vymyká běžným romantickým knihám nebo celkově knihám ze života. Do příběhu jsem se ponořila hned od začátku, ubíhala stránka za stránkou. Nedala jsem ji pokoj, dokud jsem ji nepřečetla. Pojednává o možnosti, že je něco po smrti. Je něco? Nebo jsou to všechno jen náhody? Ale všechny informace, které o něm chůva jeho dcery ví, znát nemůže. Jsou to věci víc jak 20 let staré, věci, které se staly než se narodila Staly se kamarádce Nathaniela

Nathaniel Hunt je profesorem na univerzitě, právě přišel o manželku a doma má malou holčičku Morgan. Najímá si Swayze jako chůvu pro své miminko. Při bližším poznání vyplouvají na povrch věci, které ona zná, ale jak to? Swayze má svého přítele Griffina, který ale moc rád nevidí, že je u profesora zaměstnána. Po celou dobu se tento podivný trojúhelník prolíná.

Griffin mě trochu rozčiloval, jak se pořád urážel a Swayze mu dokazovala, že ho miluje. Je tedy fakt, že někdy k tomu měl pádný důvod, většinou ale ne. Spíš takové to mužské ego.

Kniha se četla moc dobře, konec co to jako bylo? Takhle napínavé. To se nedá vydržet, čekat na další díl. Musím říct, že jsem vůbec netušila takový konec. Moc se mi líbí, že to není klasický příběh, kterých už vyšlo spousta, které se sice dobře čtou, ale je jich už hodně. Knihu doporučuji všema deseti a děkuji za čtenářský zážitek.


Transcendence Transcendence Jewel E. Ann

„V jiném životě byla moje navždy.“ Po nečekané tragédii se z profesora Nathaniela Hunta stane vdovec s miminkem. Najme si mladou, vzdělanou chůvu s nekomplikovaným životem, posedlostí divnými jmény a s klukem, s nímž se seznámi... více


Komentáře (0)

Přidat komentář