Tokijský motýl

recenze

Tokijský motýl (2021) 4 z 5 / Bookexpresss
Tokijský motýl

Tahle knížka mě neskutečně zaujala svoji anotací, jelikož jsem nic podobného ještě nečetla. Zprvu jsem se bála, že protože se v knížce objevuje téma princezen a království, bude zaměřená spíš pro děti a nebo to bude fantasy, ale opak je pravdou!! Bylo to neskutečně vtipné a boží YA čtení, které mě zahrálo u srdíčka.

Hlavní hrdinka je normální teenage holka, která na začátku knížky zjistí, že vlastně tak obyčejná není - je princezna. Všechny její trable (jak ty z reálného života, tak i z toho princeznovského) jsem hrozně žrala a Izumi jsem si zamilovala už od první stránky. Byla to neskutečně sympatická holčina a chtěla bych, aby byla moje kamarádka, jelikož její humor a radost z maličkostí byl strašně krásný. Vztahy s její rodinou a kamarády se v knize častokrát řešily a taky to byla jedna z věcí, které mě na ní bavily nejvíc. Jo, a romantika tu taky nechyběla, pozor na ni;)).

Tokijský motýl vám nejspíš nepředá nějakou hlubokou myšlenku, ale její autentičnost a vtipný děj s prvky královského života si vás jistě získají. Moc vám ji doporučuju, je to čtení na dva večery a garantuju vám, že si knížku zamilujete stejně jako já.

* spolupráce s Albatros media


Tokijský motýl Tokijský motýl Emiko Jean

Já – a princezna? Romantický hit, u kterého se budete královsky bavit. Izumi Tanaka měla vždycky pocit, že prostě nezapadá - ono je těžké zapadnout, když jste japonského původu a žijete na maloměstě v severní Kalifornii, kde vě... více


Komentáře (0)

Přidat komentář