Tohle byla pecka!

recenze

Vampýrská akademie (2009) 5 z 5 / barcasknihou
Vampýrská akademie

Upíři jsou téma, které mě asi nikdy nepřestane bavit. Stmívání, Upíří deníky a Pravou krev naprosto miluju a teď se k tomu přidává tahle pecka.

Hlavní hrdinky příběhu dhampýrka Rose a její nejlepší kamarádka Lissa, která je morojská princezna, mi obě moc sedly, i když byla Rose někdy až moc ochranářská vůči Lisse, tak se mi moc líbil jejich vztah.
Rose je sarkastická, nebojácná a odvážná, to jsou vlastnosti, které se mi na ní moc líbili. Na druhou stranu je docela výbušné povahy a některé věci, které dělala se mi až tak moc nezamlouvali. Ale i tak jsem si ji oblíbila víc než Lissu. Ta byla taková, no ani nevím jak ji moc popsat. Prostě nijaká, taková ta postava, která vás neštve, ale ani si ji nijak moc nezamilujete. Je jednoduše fajn.

Romantika tam samozřejmě nesměla chybět, u těchto knížek to bez toho snad ani nejde. Hlavně jsem si zamilovala vztah mezi Rose a Dimitrijem. Jsem dost zvědavá a natěšená jak se to mezi nimi bude vyvíjet v dalších dílech.

Celý děj je moc pěkně zpracovaný a hlavně se to četlo samo. Příběh plynul a nebyla tam žádná část u které bych se nudila.

Moc doporučuji.
knize dávám 5/5 hvězdiček

Komentáře (0)

Přidat komentář