Svatba z donucení

recenze

Jak ulovit boháče (2023) 5 z 5 / Kikina182
Jak ulovit boháče

Hattie Greenfieldová by se ráda provdala z lásky. Její přání však vezme za své, když se s donucení ocitne v manželství s Lucianem Blackstonem, který má s dědičkou bankovního impéria své vlastní plány. Na svatební cestě do Skotska se však ukáže, že ani jeden není takový, za jakého ho ten druhý považuje a v sázce je najednou mnohem víc než peníze a společenské postavení. Jejich srdce.

Stejně jako v případě předchozích dvou dílů jsem se do knihy okamžitě začetla a nemohla jsem se od ní odtrhnout. Krásně mi ubíhala pod rukama, ale zároveň nechyběly popisy prostředí a situací ani náhled do myšlenek a emocí hlavních hrdinů.

Svatba z donucení je jedno z mých oblíbených témat, takže jsem se do tohohle dílu pouštěla s ještě větším nadšením než do předchozích dvou. A kniha ani v nejmenším nezklamala! Je to nádherný příběh, který jsem si užila od začátku do konce. Nejen díky tomu, že ho autorka zajímavě vystavila, ale i díky chemii mezi hlavními hrdiny, která je v knize patrná od začátku.

Postavy jsou skvěle popsány. Obzvlášť si cením toho, že i když se jedná o historický román, tak se autorka nezabývá jejich myšlenkami a emocemi pouze povrchově, ale jde do hloubky.

Jak ulovit boháče je úžasná kniha a i když se mi všechny tři díly moc líbily, tak tenhle je za mě nejlepší. Ale to je spíše jen tím, že je jeho jádrem mé oblíbené téma. Z hlediska kvality jsou na tom všechny tři díly stejně a můžu vám tak celou sérii jen a jen doporučit.

Za poskytnutí knihy k recenzi děkuji nakladatelství Grada - Cosmopolis.


Jak ulovit boháče Jak ulovit boháče Evie Dunmore

Hattie Greenfieldová, dědička bankovního impéria, chtěla v životě tři věci – získat uznání v uměleckých kruzích, bít se za správnou věc a provdat se za skutečného džentlmena. Jenže se z donucení ocitla před oltářem s přitažliv... více


Komentáře (0)

Přidat komentář