Stojí za přečtení nejnovější Humbooktip?

recenze

Šepot kouzel (2023) 4 z 5 / books.monca
Šepot kouzel

Čarodějka - Šepot kouzel

Moje recenze:
Toto je začátek skvělé nové young adult série. Příběh je plný magie, čarodějů, živlů, intrik a zkoušek.
Do této knihy jsem se pouštěla s očekáváním, že je to humbooktip a přesně taková očekávání kniha splnila. Kniha je čtivá a i když trochu předvídatelná, líbila se mi.

Hlavní hrdinka Elira žije ve stínu svého staršího nadaného bratra v Čarodějnické věži učňů. Je tak trochu vyvrhel společnosti kvůli nehodě, co se stala před lety.
Elira ovládá stejně jako její bratr magii vody, ale k tomu má ještě jednu dost neobvyklou schoplnost. Dokáže slyšet úryvky rozhovorů z minulosti, které se otiskly do předmětů.

Elira se rozhodne zúčastnit Turnaje pěti království, aby všem ukázala, že už na ni nemusí všichni dohlížet. Co se může pokazit? To ale ještě neví, že se jí celý svět obrátí vzhůru nohama

Tento příběh mi přišel originální a přímo sršel fantasy energií. Hlavní hrdinka byla silná, chytrá a mě byla velmi sympatická.

Pokud hledáte nějakou dobrou fantasy knihu, plnou magie, intrik a zvratů, tuto vám mohu doporučit.

Za knihu moc dekuji @albatrosmedia #spoluprace


Šepot kouzel Šepot kouzel Elise Kova

Někomu jdou stíny v patách, někdo v nich žije. Fantasy ve stylu hitu Kouzla rodu Thornů. Osmnáctiletá Eira Landanová je nejzavrhovanější učnicí v Čarodějné věži. Stále ji dusí srovnávání s jejím starším bratrem, šepot magie i v... více


Komentáře (0)

Přidat komentář