Stará láska nerezaví

recenze

S láskou z Riviéry (2023) 5 z 5 / Knihomolka97
S láskou z Riviéry

Jak už z názvu vyplývá, autorka nás tentokrát zavede na francouzskou Riviéru. Hlavní hrdinka Carrie žije vcelku obyčejný život. Učí ve škole, má hodného přítele Alana a hodně času tráví se svou sestrou Angelou a neteří Jade.
Když ji Alan požádá o ruku, Carrie se rychle musí vypořádat se svou minulostí. Je totiž už tak trochu vdaná. Její manžel není nikdo jiný než slavný filmový herec Richard Maddox, kterého už 8 let neviděla. K rozvodu se doteď ale ani jeden z nich neměl.
Velmi přírodně nyní míří s Angelou a Jade na dovolenou zrovna do míst, kde Richard natáčí. Po letech odloučení dojde na setkání, které jejich život ovlivní zásadním způsobem...

Kniha je vyprávěna v er-formě a styl je čtivý a svižný. Do prostředí jsem se okamžitě zamilovala. Výborné jídlo, víno, Saint-Tropez, moře... Na Francii zkrátka nedám dopustit.

Carrie si toho opravdu hodně nalhávala. Vytvořila si kolem sebe štít a vlastně se naučila žít podle své pravdy. Na jednu stranu bylo její počínání pochopitelné, na druhou..no..nic se nemá přehánět.
Angela je výborná kuchařka a Jade pubertální spratek.
Richard velmi mile překvapil a byl pro mě i tou nejsympatičtější a nejmilejší postavou v příběhu. Nešlo mu nefandit.

Romantická linka je sice předvídatelná, ale přesto krásná a uvěřitelná. Mezi Carrie a Richardem to i po letech jiskří. Stará láska nerezaví, jak se říká. Perfektní bylo jejich vzpomínání na staré dobré časy. Carrie se změnila skoro k nepoznání, nutno říct. I přesto, že mi tolik k srdci nepřirostla, jsem se do příběhu naplno vžila a romantická dušička se tetelila blahem.
5/5 doporučuji !


S láskou z Riviéry S láskou z Riviéry Jules Wake (p)

Oblíbená autorka romancí z atraktivních destinací Jules Wake čtenářky tentokrát zavede na francouzskou Riviéru. Carrie učí ve škole a jedním z mála povyražení pro ni je kino se sestrou Angelou a pubertální neteří Jade. Když ji ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář