Sparrow

recenze

Sparrow (2023) 5 z 5 / Marry001
Sparrow

Na tuhle knihu jsem náhodou narazila v plánu vydání. A po přečtení anotace jsem věděla, že ji chci! Čekání se vyplatilo.

Podsvětí, vraždy, zbraně, dohodnutý manželství, hate to love, s*x...tak pojď za mnou!

Byla to jízda, vlastně už od začátku jsem byla vztažená do knihy a měla nutkání ji číst a číst. Skvělý, že je psáno z pohledu obou hrdinů.
Kdo zná knihy od Shen, tak ví, že píše velmi poutavě. No trapas, toto je moje první kniha od autorky (mám pro to vysvětlení!)

Zápletka a zvrat v knize mi vykouzlili až husí kůži. Neznámého ze seznamu, jsem sice tušila od poloviny knihy, ale co vše se skrývalo v minulosti jsem nečekala. A že tajemstvích bylo dost!

Záporák a Ptačátko. Bad boy a Zrzka. Chlad a hurikán, tak takhle na mě postavy dlouuho působili. Chemie byla mezi oběma hrdiny cítit už dlouho. Ale úplně chápu, proč se tomu ani jeden nechtěl oddat. Líbilo se mi, jak to bylo vše krásně přirozené, žádný uspěchaný pasáže.

Sparrow a její hlášky! To jsem se opravdu smála! Holka z chudé čtvrti a i když se provdá za boháče, sama chce dřít a jít si za tím po čem touží.V tomhle si byli tak podobní, oba si šli za svým cílem.
Troy k němu nemám ani co dodat. Za sebou má temnou minulost, nahání všem strach a i tak, by jste k němu přilétly. Že ty ženský na takový chlapy letí.
A bez pořádný potvory, by to nemělo ty správné grády.
A ta obálka?! Ta už tu jedničku jen podtrhuje!
Už teď vím, že jsem ji nečetl a naposledy!


Sparrow Sparrow L. J. Shen

Troy Brennan Každý Ir v Bostonu to jméno zná. Syn mrtvého gangstera. Lamač srdcí s ocelově modrýma očima. „Uklízeč“, co vám může pomoct nebo vás v tomhle městě úplně zničí. Jo a taky můj nový manžel. Sparrow Raynesová To jse... více


Komentáře (0)

Přidat komentář