Sestry pod vycházejícím sluncem

recenze

Sestry pod vycházejícím sluncem (2024) 3 z 5 / nada3314
Sestry pod vycházejícím sluncem

Jsem fanynka příběhů z druhé světové války. Přečetla jsem už tolik příběhů, že už je ani spočítat nelze. Jednu dobu jsem nečetla fakt nic jiného. Procestovala jsem díky těmto knihám celý svět a byla v šoku, kde všude válka pustošila země. Ale musím se přiznat, že o Japonsku (konkrétně Singapur) jsem ještě nic z této doby nečetla.
Pustila jsem se do ní, ještě dříve než vyšla, ale nemohla jsem stylu psaní přijít na chuť. Chtěla jsem ji několikrát vzdát, ale dočetla jsem. Tahle kniha má úžasnou obálku, ta kombinace barev je překrásná, ale bohužel mi nesedla, tak jak jsem si myslela. Velmi zajímavé téma, jen to zpracování není pro mě. Ale ke cti autorce bych přičetla to, že věnovala tuto knihu všem statečným zdravotním sestrám. Moc se mi to poselství líbilo, ale nedotklo se mě to, tak jak mělo. Přečtení, nelituji konec už byl super a škoda, že takhle nešla celá kniha. Tatér z Osvětimi od autorky mi sedl víc – tak snad příště už budu spokojená.


Sestry pod vycházejícím sluncem Sestry pod vycházejícím sluncem Heather Morris

Silný příběh odvahy a přežití z japonského zajateckého tábora. Od autorky bestselleru Tatér z Osvětimi. Norah Chambersová miluje hudbu, svého manžela i svou osmiletou dceru. Jenže druhá světová válka umění nepřeje a rodiny kvůli... více


Komentáře (0)

Přidat komentář