Šeptající mrtví

recenze

Šeptající mrtví (2024) 4 z 5 / Galloway
Šeptající mrtví

Za knihu děkuji KNIHY DOBROVSKÝ!

Jako první chci zmínit, že jsem strašpytel, a když jsem četla od této autorky sérii strašidelné domy (přečetla jsem asi první 3 díly), fakt jsem se bála.

Proto jsem ze čtení této knihy měla strach – říkala jsem si, co budu dělat, když si v noci nedojdu strachem na záchod, na druhou stranu jsem se těšila. Při čtení se pocit strachu nedostavil, i přesto že to má být horor. Dokonce musím říci, že mi tato emoce chyběla, a pocítila jsem lehké zklamání.
Příběh byl napínavý, od začátku mě vrhl do našlápnutého děje, nemohla jsem se odtrhnout, několikrát jsem měla husí kůži a závěr knihy jsem hltala jedním dechem.

Musím říct, že Darcy opravdu umí čtenáře namotivovat k dalšímu dílu, protože po dočtení celé knihy stále nevím, co je zač hlavní postava. Zbytek postav je zahalen tajemstvím. Trochu si nejsem jistá tím, jak mi sedla Zoe. Střídala se u mě místa, kdy jsem protáčela oči a někdy jsem se zase naopak musela smát.

Nicméně se určitě se těším na další díly. Jsem zvědavá, jak se hlavní postavy vybarví, a doufám, že v příštích dílech bude překročena moje komfortní zóna, co se týče strachu, Darcy přitvrdí a já se budu bát.


Šeptající mrtví Šeptající mrtví Darcy Coates

Slyší jejich šepot. Keira je bez domova, pronásledovaná a zoufale se snaží uniknout prudké bouři. Útočiště najde v opuštěné zahradníkově chatce. Ta stojí na okraji hřbitova a ze všech stran ji obklopují hroby: některé nedávné,... více


Komentáře (0)

Přidat komentář