Sedm manželů Evelyn Hugo

recenze

Sedm manželů Evelyn Hugo (2023) 5 z 5 / EvikU.
Sedm manželů Evelyn Hugo

Dočetla jsem včera. Stále přemýšlím, prožívám, doznívají pocity z knihy. Ta kniha si nebere žádné servítky. Příběh je velmi čtivý. Místy snad i trochu šokující. Ale čte se opravdu skvěle. Velmi uvěřitelný, citlivý, dokážu si představit, že to opravdu takhle v této branži je. Nejde jen o talent, ale o to, kdo má ostré lokty, nebojí se využít všech svých prostředků, ať už peníze nebo svou krásu ve svůj prospěch.

Evelyn Hugo jsem si oblíbila i Harryho Camerona. Na konci knihy jsem měla stejné pocity jako Monique, jestli ji chápu nebo nenávidím a přesto… kniha se mi prostě zaryla pod kůži. Ke konci knihy už to bylo velmi emotivní po všech stránkách.

Prostředí filmu a natáčení je super. Ale opravdu není pro každého musí tam být veliká touha být nejlepší, dostat Oskara a mnohdy za to obětují příliš mnoho. Jenže co je příliš mnoho? Chápala jsem každý její krok. Přesto bych se já asi někdy zachovala jinak.

Tématika LGBT byla hezky vykreslená. V té době by je to opravdově rozcupovalo. Kór když byli všem na očích. Hvězdy. Někdo, kdo by měl jít ostatním ve společnosti příkladem. Vymýšlení lží pro bulvár bylo asi to nejmenší zlo, které museli podstoupit, aby ochránili své nejbližší.

Kniha se mi dostala pod kůži, emočně zlikvidovala a kdo má rád čtivé knihy a nevadí mu LGBT tématika, vřele doporučuji.


Sedm manželů Evelyn Hugo Sedm manželů Evelyn Hugo Taylor Jenkins Reid

Stárnoucí a uzavřená hollywoodská filmová ikona Evelyn Hugo je konečně připravena říct pravdu o svém okouzlujícím a skandálním životě. Ale když si pro tuto práci vybere neznámou reportérku časopisu Monique Grantovou, nikdo není o... více


Komentáře (0)

Přidat komentář