S láskou z Riviéry

recenze

S láskou z Riviéry (2023) 4 z 5 / EvikU.
S láskou z Riviéry

S láskou z Riviéry je taková správná zamilovaná kniha, u které člověk od začátku prostě ví, jak to dopadne, ale vůbec mu to nevadí. Je to moc hezky napsaný příběh tří žen. Teta, máma a dcera. A jedno velké tajemství. A léto v luxusní vile na riviéře.

Líbí se mi styl psaní, spoustu humoru, zážitků, letní romance. Úplně jsem se přenesla na písčité pláže a azurové moře. Popisy jdou autorce moc hezky. Krásná příroda, bílý písek, známé osobnosti, luxusní jachty a večírky.

Život slavného herce Richarda Maddoxe protne Carrie, která si užívá dovolenou se svou sestrou a neteří. Přestože se 8 let neviděli, o rozvod nepožádali. Nečekané setkání s nimi zamává. Oba se domnívali, že láska už je dávno pryč. Carrie je znovu zasnoubená a chce rozvod, Richard chce dva týdny prožít spolu. Jak to asi dopadne? Líbí se mi humor hlavních hrdinů, jejich chování, zažívala jsem s nimi tu bolest z odloučení. Zajímavé byli i další postavy, které v knize byli.

Je to jedna z těch knih, které věřím tu lásku, úsměvy, přitažlivost, štěstí, krásu přírody a života a jen si ji užívám. Moc hezky se četla a já ji měla jako oddech od knihy s válečnou tematikou, kterou jsem četla před ní. Byla krásná, ale smutná a tohle mám pak jako hojivý balzám , který kniha do puntíku splnila.


S láskou z Riviéry S láskou z Riviéry Jules Wake (p)

Oblíbená autorka romancí z atraktivních destinací Jules Wake čtenářky tentokrát zavede na francouzskou Riviéru. Carrie učí ve škole a jedním z mála povyražení pro ni je kino se sestrou Angelou a pubertální neteří Jade. Když ji ... více


Komentáře (4)

Přidat komentář

EvikU.
02.04.2023

Ano já vím, že je to pseudonym, právě druhou knihu jsem četla Kavárnu od Julie Caplin :)

Aracely
01.04.2023

Tohle je pseudonym, píše pod jménem Julie Caplin a všechny její knihy jsou super.
Není zač.


EvikU.
01.04.2023

Moc děkuji. Já se přiznám, že je to teprve moje druhá kniha od autorky, ale moc se mi líbí, jak píše a určitě si přečtu další knihy.

Aracely
01.04.2023

Hezká recenze. Určitě si knihu ráda přečtu, autorku mám moc ráda :-).