Romantika s erotickými scénami

recenze

Twisted Love: Bezpodmienečná láska (2022) 5 z 5 / bradovav
Twisted Love: Bezpodmienečná láska

@vydavatelstvo.pandora #spoluprace

Obálka: 5*
Hlavní postavy: 5*
Děj: 5*

Hned na úvod musím říct, že tuto knihu jsem si zamilovala a řadím ji mezi své oblíbence.

Knihy s prvky erotiky řadím do dvou kategorií - psané porno a knihy s něčím navíc. Twisted love potřebuje vlastní kategorii! Je to kniha, která sice patří mezi erotické knihy, ale její romantická linka je tak silná, že jsem o hlavních hrdinech musela přemýšlet i ve chvílích, kdy jsem nemohla číst.

On je temný bad boy, kterého si zamilujete a toužíte být v jeho blízkosti. Ona je navenek citlivá a něžná bytost, pokud se s ní ale zavřete v ložnici bude vás jen překvapovat. Musím vyzdvihnout, jak skvěle je zejména postava hlavní hrdinky vykreslena. Nejde o klasicky naivní hrdličku, která se nechá posouvat z bodu A do bodu B a nechá si vše líbit. Ava je silná a soběstačná žena s nelehkým dětstvím, která se ovšem nebojí bojovat sama za sebe. Díky tomu jsem se zamilovala nejen do Alexe, ale po dlouhé době jsem si u eroticky laděné četby oblíbila i hlavní hrdinku.

Pohádkový příběh plný romantiky, několik zajímavých postav, které v tomto díle hrají druhé housle, ale už z náznaků se můžeme těšit na díly, které jim budou přímo věnované.

Erotické scény jsou napsané opravdu žhavě, bez zdrobnělin a ohavných výrazů pro pohlavní orgány - autorka věci nazývá pravými jmény. Číst knihu ve slovenském jazyce tyto scény udělalo ještě pikantnější (slovenština je prostě sexy) a za to děkuji @vydavatelstvo.pandora

Celkové hodnocení: 5* z 5*


Twisted Love: Bezpodmienečná láska Twisted Love: Bezpodmienečná láska Ana Huang

Má srdce z ľadu... ale pre ňu by spálil celý svet. Alex Volkov je diabol s tvárou anjela, prekliaty minulosťou, ktorej sa nedá uniknúť. Tragédia, ktorá ho prenasleduje celý život, z neho spravila človeka ženúceho sa za úspechom a... více


Komentáře (0)

Přidat komentář