Prohnilé království :))

recenze

Prohnilé království (2018) 4 z 5 / Airin
Prohnilé království

Pátý díl série Papírová princezna od autorky Erin Watt.

Easton Royal měl kdysi všechno. Tedy skoro všechno. Neměl totiž jednu jedinou věc, kterou chtěl na celém světě nejvíc – opětovanou lásku zvláštní dívky Hartley Wrightové. Jejich seznámení nebylo doprovázené úsměvy nebo flirtováním, ba naopak, bylo doprovázeno výhružkami ze strany Eastona a opovržením ze strany Hartley. Jenže jak to tak bývá, lásku si člověk nevybírá a Easton brzy zjišťuje, že je pro něj Hartley ta jediná.

Hartley má však velmi špatné vztahy s rodinou a o chození s Eastonem v tuto chvíli nestojí. A když už chce udělat správnou věc a rozhodne se říct všem krutou pravdu o jejich rodině, (která by je mohla všechny zničit), stane se nehoda. Taková, po které Hartley ztrácí vzpomínky. Nepamatuje si ani na Eastona, ani na krutou pravdu, kterou chtěla prozradit.

Hartley tak musí znovu pravdě přijít na kloub a hledat důkazy, které už mohou být ztraceny. Co když ale někdo nechce, aby po důkazech pátrala? Co všechno je ochotný udělat proto, aby se pravda nedostala na světlo? Aby toho nebylo málo, přichází starý nepřítel se svým posledním esem v rukávě. Může tak jít o život nejen Eastonovi a jeho bratrům, ale také jeho nevlastní sestře Elle.

NÁZOR:

Musím říct, že mě Prohnilé království bavilo mnohem více, než předchozí díl Padlý dědic. V předchozím díle se totiž Hartley k Eastonovi nechovala vůbec dobře a většinou ho ignorovala. V Prohnilém království se ale vše obrátí, protože si na něj Hartley nepamatuje. Musí si tak vytvořit na Eastona nové vzpomínky. Je nutno dodat, že se Easton snaží, aby tyto nové vzpomínky byly lepší :))

Mají tak šanci začít úplně od začátku a vyvarovat se předešlých chyb. Bylo hezké sledovat, jak se oba dva snaží a jak z tohoto příběhu dělají krásnou romantickou knížku. Nebude zde chybět ani nějaká ta akce, stejně, jako nechyběla ani u předešlých dílů. V této knize se totiž sejdou snad všichni nepřátelé Royalovic rodiny, a tak začne boj doslova o jejich přežití a o odhalení tajných spiklenců a zrádců.

Na této sérii se mi líbí, že se z romantické knížky (počínaje Papírovou princeznou) postupně stává taková romanticko-kriminální série. Je to příjemná osvěžující změna a proto mám tuto sérii moc ráda.

Konec mě překvapil a ta poslední kapitola mě úplně dostala! O tom si ale musíte přečíst sami v knížce Prohnilé království :)) Tuto knížku (a vlastně celou knižní sérii) doporučuji všemi deseti! Nudit se rozhodně nebudete ani na jedné jediné stránce a dostane se Vám opravdu velká dávka romantiky. Takže – na co ještě čekáte? Velké finále právě začíná!
Více zde:
https://bookhunter5.wordpress.com/2018/09/28/v-tomhle-svete-nikdo-royalum-neunikne-prohnile-kralovstvi/


Prohnilé království Prohnilé království Erin Watt

Od chvíle, kdy Hartley Wrightová poznala Eastona Royala, se její život změnil. Všude se skrývají nepřátelé, za všemi dveřmi číhá nebezpečí. Po tragické nehodě, která ji obrala o vzpomínky, zjišťuje, že nemůže nikomu důvěřovat, a t... více


Komentáře (0)

Přidat komentář