Poutavé čtení

recenze

Vrah je v každém z nás (2022) 4 z 5 / bradovav
Vrah je v každém z nás

Obálka: 5*
Příběhy: 4*
Způsob vyprávění: 5*
@albatrosmedia #spoluprace

Pan Štoček je kapacita ve svém oboru a jeho vyprávění je poutavé, mrazivé a podávané velmi čtivě.

Kniha prezentuje případy z pohledu kriminalisty tak, jak se odehrávaly v čase. Dotazy Lucie okořenily vyprávění o osobní názory pana Štočka. Jeho pohled například na to, že v noci nemá žádný muž důvod oslovit osamocenou ženu pokud mu nejde o vykonání zločinu či sexuální loudění ve mě zůstane zakořeněné a já vím, že tento pohled mě přiměje v takové situaci opustit od mého slušného vychování a naopak mě přiměje myslet na své bezpečí.

Když se zaměřím na jednotlivé zločiny, tak kromě jednoho, který byl použit v českém seriálu pro mě šlo o nové zločiny, které mi nebyly známé.

Líbí se mi, že je kniha psána jako vyprávění hrůzných deliktů bez obsáhlých fakt. Věřím, že pan Štoček má v hlavě další neméně zajímavé příběhy a tajně doufám, že dojde k sepsání dalších z nich - a pokud ne, pane Štočku nezašel byste se mnou na kafe a nevyprávěl mi? :)

Doporučuji všem, kdo se rádi ponoří do vyprávění o reálných zločinech.

Celkové hodnocení: 4* z 5*


Vrah je v každém z nás Vrah je v každém z nás Lucie Bechynková

Policejní práce bez cenzury v rozhovoru s elitním kriminalistou Legendární detektiv pražské mordparty Jan Štoček stojí za vyřešením zásadních tuzemských kriminálních případů, mezi které patří sériový vrah Ivan Roubal nebo Orlick... více


Komentáře (0)

Přidat komentář