Percy Jackson: Pohár bohů - Rick Riordan

recenze

Pohár bohů (2023) 5 z 5 / pleplova_reads
Pohár bohů

Dobrodružství Percyho Jacksona v úplně jiném světle. Tentokrát se náš oblíbený hrdina snaží dostat na vysokou školu! Ale k tomu potřebuje získat tři doporučující dopisy od Bohů! Nedají mu pokoj ani když zachránil svět, opravdu nemilé.

Ve #spoluprace s @humbook_blogeri jsem měla možnost přečíst si tento díl Percyho a chtěla bych tímto moc poděkovat za poskytnutí knihy.

Kniha byla skvělá. Co se týče akce, zvratů apod. se to předchozím dílům, hlavně pátému, nevyrovnalo. Tento díl měl ale své kouzlo. Bylo to zábavné a milé čtení, které jsem si maximálně užila a beru to jako moc krásné zakončení celé série. (update: není to konec - chystá se v aj 7. díl s názvem Wrath of the Triple Goddess)

Četlo se to samo, několikrát jsem opravdu vyprskla smíchy. Percyho poznámky mě nikdy nepřestanou bavit a s Annabeth tvoří skvělý pár a moc mě baví. Samozřejmě nesmím opomenout Grovera, bez kterého by to taky nebylo ono.

Myslím si, že každý správný fanda Percyho toto pokračování ocení a čtení si užije stejně jako já. Opět se setkáváme s novými bohy, asi mě ta řecká mytologie nikdy nepřestane překvapovat.

Autora musím opět pochválit, protože mě jeho styl psaní neskutečně baví! Knížka si zaslouží 5/5 a tedy, opravdu se těším na to další pokračování o jehož existenci jsem doteď neměla tušení. Na konci knihy mě to napadlo, tak jsem projela goodreads a EJHLE! ono vážně pokračování bude.

Hodnocení goodreads: 4.38

@humbook #humbookblogeri


Pohár bohů Pohár bohů Rick Riordan

Dlouho očekávané pokračování bestsellerové série Percy Jackson. Dostat se na vysokou? To je úkol hodný samotného poloboha! Percy Jackson už několikrát zachránil svět a teď doufá, že prožije normální maturitní ročník. Bohové s n... více


Komentáře (0)

Přidat komentář