Osobní strážce, kterého prostě chcete políbit!

recenze

Polib mě (2022) 4 z 5 / bookbug_cz
Polib mě

Série Osobní strážce přichází s něčím novým, co jsem já osobně ještě v young adult příbězích nečetla. Bodyguard Ryan má za úkol postarat se o mladou Ivy, bohatou dědičku, která nastupuje do prvního ročníku vysoké školy inkognito a chce, aby to tak taky zůstalo. Ivy je na rozdíl od svých vrstevníků žijících ve vysokých kruzích, docela rozumná, empatická a zodpovědná, což je něco, co Ryana dost mile překvapí.

Dá se říci, že chlapec funguje jako chůva. Musí s Ivy srovnat krok ve všech činnostech, jako jsou přednášky na škole, kroužky nebo večerní akce se spolužáky. Tráví spolu prakticky každou chvíli a je celkem logické, že si díky tomu k sobě časem vybudují silnou náklonnost. Ivy pochází z dost zvláštních rodinných poměrů a já jsem po přečtení knihy zastala názor, že bych takové dětství zažít nechtěla. Život ve zlaté kleci má jistě své nesporné výhody, ale ta absence emocí a rodičovské lásky by mi za to nestála. Ani Ryan to nemá úplně jednoduché, ale na rozdíl od Ivy tu lásku a kouzlo rodiny zažil na vlastní kůži a dá se říci, že to má na svědomí právě to, jakým člověkem se stal.

Kniha byla rozhodně nabitá emocemi a silnými momenty. Ryan, jakožto sexy drzý a tajemně potetovaný, pro nás čtenářky určitě kouzlo má. Mě osobně trošku vadil Ryanův věk. Asi bych se víc „zamilovala“, kdyby byl starší a zkušenější bodyguard. A tak nějak víc „nevrhlý“. Chápeme se, holky, ne?

Stylem psaní mi autorka hodně připomínala Monu Kasten, dost se jí vyrovnávala, ale stejně – pořád jí něco chybělo.

Knihu rozhodně doporučuju. Především mladší čtenářky jistě pohladí na duši.


Polib mě Polib mě Stella Tack

Ivy by nikdy nečekala, že hned první den na Floridské univerzitě přejde přes cestu svému muži snů. Ryan MacCain není jen sexy, drzý a tajemně potetovaný – k tomu všemu ho na koleji ubytují ve vedlejším pokoji… Každý pohled jeho... více


Komentáře (0)

Přidat komentář