Okouzlení

recenze

Okouzlení (2024) 4 z 5 / andinkaaa
Okouzlení

Chtěla bych moc moc poděkovat @humbook_blogeri za zaslání knížky na recenzi!
Původně jsem vůbec neplánovala knížku číst, ani anotace mě moc nenalákala, ale ve finále jsem moc moc ráda, že jsem se rozhodla jinak! Od F.T. Lukens jsem četla už Šťastně až navěky? a neskutečně jsem si to zamilovala, takže jsem se rozhodla dát šanci i Okouzlení.
Jako první bych ráda vypíchla tu přenádhernou obálku, díky níž se tak knížka stává další ozdobou mé knihovničky.
Co se příběhu týče, vlastně to ani nebylo nic převratného a extra, i samotná zápletka se vyřešila docela jednoduše a přímočaře, ale spíš šlo o ten příjemný a krásný vibe, který knížka má. Kdyby jste se ptali na doporučení nějaké feel good sluníčkové knížky, doporučila bych vám všema deseti tuhle. Krásně se hodí na začátek teplých a slunečných dnů, kdy o víkendu nemáte co dělat a tak čtete do večera, protože je dlouho světlo!
Havran a Slunce, dvě hlavní postavy, byli oba úžasní a hned jsem si je zamilovala. Pomalá a ňuňu romantika mezi nimi je nádherná, F.T. Lukens to opravdu umí. Líbí se mi styl psaní, který odsýpá, je vtipný a poutavý a celou dobu vám přináší hezkou náladu.
Ani si neuvědomuju, jak mám ráda šťastné konce, dokud nějaký nečtu. Občas člověk prostě potřebuje nejvíc klišé happy end, kde jsou všichni šťastní a spokojení, jedna velká rodina, zamilovaní a budoucnost vypadá pro všechny víc než slibně. Chcete mít z přečtení dobrý pocit a s úsměvem knížku uložit zpátky do knihovničky. A tahle knížka to pro mě rozhodně splnila.
Jestli jste Okouzlení ještě nečetli, vřele vám doporučuji to co nejdříve napravit!

#spoluprace

Komentáře (0)

Přidat komentář