Oddechová romantika

recenze

Bodyguardka (2024) 5 z 5 / maja89
Bodyguardka

Díky spolupráci s @albatrosmedia se ke mě dostal RC knihy BODYGUARDKA od Katherine Center a já po přečtení knihy chápu , proč ke Katherin nazývaná pohodovych romancí

Anotace

Hlídat, chránit a hlavně se nezamilovat
Hanna Brooksová rozhodně nevypadá jako někdo, kdo dokáže zlikvidovat protivníka propiskou nebo vývrtkou na víno. Pod maskou nenápadné holky z Texasu se však skrývá profesionální bodyguardka, která kvůli hollywoodskému sexsymbolu Jacku Stapletonovi nasadí vlastní život. A taky srdce. Aby ho ochránila před šílenou stalkerkou, musí proniknout do Jackova soukromí a na ranči jeho rodičů předstírat, že je jeho přítelkyní. Jack je díky ní v bezpečí. Ale kdo ochrání bodyguardku před jejími city?

Hanna mi neskutečně sedla , její humor ač byl většinou nechtěných, sarkasmus , úvahy , monology byla mi sympatická od prvních stran . Jediné co bych ji vytkla je její workoholismus , v kterém ji pak dala stopku smrt mámy , a tím vlastně startuje celá kniha . Smrt , rozchod , nová zakázka hlídat sexy hvězdu filmů Jacka Stapletona.
Kniha se nesla v odlehčeném a pohodovém duchu , ač je plná romantických klišé, nutí vás se chvílemi usmívat jak pubertačku . Čtení mě bavilo a upřímně jsem se na něj těšila , ač dopředu víte , jak některé situace skončí a nejspíše i celá kniha , nadšení vás nutí otáčet stránku za stránkou .


Bodyguardka Bodyguardka Katherine Center

Hanna Brooksová rozhodně nevypadá jako někdo, kdo dokáže zlikvidovat protivníka propiskou nebo vývrtkou na víno. Pod maskou nenápadné holky z Texasu se však skrývá profesionální bodyguardka, která kvůli hollywoodskému sexsymbolu J... více


Komentáře (0)

Přidat komentář